naar top
Menu
Logo Print

DE CEUSTER DEMARREERT DEZE ZOMER

De CeusterNIEUWSTE SNELMONTAGEBOUWKRAAN WORDT TOEGEVOEGD AAN VLOOT

De naam doet u misschien denken aan een topmodel uit de Boeing-vloot, maar dit keer spreken we over de nieuwste snelmontagebouwkraan van De Ceuster. De Limburgse Benelux-concessiehouder van het Italiaanse bouwkranenmerk Gru Dalbe pakt deze zomer uit met de voorstelling van de 45 meter lange DB747.

GROOTSTE BOUWKRAAN IN VLOOT

“We hebben er lang op gewacht, maar nu is het zover. Alles staat op punt en de nodige test- en veiligheidsprocedures zijn voltooid. In augustus verwachten we de eerste bouwkraan van dit model op onze site te Lommel.", vertelt Davy De Ceuster, CEO van De Ceuster. “In het voorjaar trok Wout Van Aert de kop, maar nu is het aan ons!"

De DB747 is een bouwkraan met een bereik van 45 meter, en heeft een maximale hijscapaciteit van 5 ton. Op de kop kan u vlot 1.100 kg hijsen. De standaard haakhoogte is 24,5 meter, maar deze kan getopt worden tot 31 meter. De DB747 wordt de grootste van de snelmontagevloot en zal snel inzetbaar zijn, afhankelijk van het aantal bestelorders.

De CeusterEXCLUSIEVE LANCERING

“Dit konden we niet zomaar laten passeren en dus hebben we op gepaste wijze onze topklanten en alle geïnteresseerden uitgenodigd voor een exclusieve pre-launch. Het werd dan ook een échte Italian Special, zoals het De Ceuster betaamt. De aanwezigen konden daar voor het eerst de bouwkraan in detail bekijken en aan het werk zien, in de juiste entourage."

Op de website van De Ceuster vindt u reeds een beperkte technische fiche en enkele foto's van de DB747. Houd zeker ook onze Facebook in 't oog voor de foto's van het “unboxing event" van het jaar.

INNOVATIE IS TROEF

De Ceuster zet sinds vorig jaar ook gestaag in op innovatie met updates en remakes van verschillende kranen om de prestaties en het gebruik constant te optimaliseren. U herinnert zich ongetwijfeld de DB20 Stradale en de HS380 ECO2 nog van vorig jaar! Van het basismodel HS380 werd dit voorjaar een tweede update op de markt gezet. Ditmaal spreken we over de TRANS2, omdat transport het centrale element was in de nieuwe ontwikkeling.

Met een gedeelde ballast kunnen we ervoor zorgen dat deze 38 meter lange snelmontagebouwkraan kan getransporteerd worden met maar één vrachtwagen. Door een grotere en opnieuw ontworpen vaste ballast, kan deze kraan zonder extra tegengewicht ingezet worden, weliswaar met een beperkte hijstabel. Deze grote jongen zorgt voor een flexibeler gebruik, in combinatie met een lagere transportkost. De extra ballast om de maximale capaciteit te benutten is wel voorzien, maar kan dus optioneel worden gebruikt. De HS380 is daarom dé renovatiebouwkraan van de Lage Landen. Komt dat zien!

De Ceuster

DE CEUSTER, DA'S FULL SERVICE!

De Ceuster is sinds 1988 de exclusieve partner van Gru Dalbe voor de Benelux. Gru Dalbe is een Italiaans familiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar bouw- en torenkranen produceert vanuit Lombardije. In de jaren '70 waren zij al toonaangevend op het vlak van super automatische snelmontagebouwkranen.

Naast de verkoop en verhuur van bouwkranen is De Ceuster ook werfleverancier, opleidingscentrum én producent van bouwliften, stellingen, stapelbakken en veel meer. “Het is de bedoeling onze klanten een totaalservice aan te bieden met slechts één gesprekspartner", vult Davy De Ceuster aan.

Het familiebedrijf heeft een bouwkranenpark met meer dan 120 snelmontage- en torenkranen, verspreid over gans België en het zuiden van Nederland. Met een wagenpark van 30 service- en vrachtwagens bieden ze een uitmuntende service en professionele techniekers on the field. Zowel de eigenaarskranen als de bouwkranen uit het verhuurpark worden door gespecialiseerde vakmensen van De Ceuster zelf getransporteerd en opgebouwd.

De Ceuster blijft verbazen: in de loop van september wordt de 1.000ste kraan van het jaar getransporteerd. En dat is wederom iets vroeger dan andere jaren! Al deze feiten kan je volgen op onze socialemediakanalen via @DeCeusterNV.

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

GERARD MERCATORSTRAAT 26
3920 LOMMEL
+3211542413
+3211546802