naar top
Menu
Logo Print

Bouwkraan torenkraan De Ceuster MatexpoONTDEK DE BOUWKRAAN VAN DE TOEKOMST

De Ceuster NV heeft een duidelijke visie op de toekomst. Op Matexpo 2019 tonen ze hun nieuw digitaal servicemodel én de grootste snelmontage bouwkraan van Gru Dalbe, de DB747.

Leader of the pact

De DB747 is de kopman van de vloot. Deze snelmontage kanjer maakt met z’n 45 meter en 5,2 ton het rijtje compleet. “De vorige editie hebben we hard ingezet op ecologie en transport, nu is het nog eens tijd om met de grootte uit te pakken”, zegt CEO Davy De Ceuster. “Dit model is een antwoord op een belangrijke vraag van onze aannemers: extra lengte en capaciteit.”

Meest innovatieve

De Ceuster staat bekend als dé specialist in service en lanceert daarom dit jaar ook hun nieuw IoT service-model. Door inzichten te creëren in het gebruik van hun slimme bouwkranen, kunnen ze hun servicemodel op maat van de aannemer aanpassen. Voor een vlotte en veilige bouwwerf met een minimum aan stilstand en overheadkosten, moet je langs bij De Ceuster op stand D34C!
De Ceuster is sinds 1988 de partner van het Italiaanse kranenmerk Gru Dalbe. De firma heeft een huurvloot met meer dan 130 bouwkranen en een wagenpark van 30 service- en vrachtwagens. Als concessiehouder voor de Benelux, staan ze garant voor een uitmuntende service.

Bouwkraan torenkraan De Ceuster Matexpo

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

GERARD MERCATORSTRAAT 26
3920 LOMMEL
+3211542413
+3211546802