naar top
Menu
Logo Print

Breid uw machinepark snel uit. Bied mee !

Hebben uw lopende bouwprojecten dringend nood aan extra machines, maar u heeft geen zin in lange levertijden ? Dan kan een online veiling de ideale oplossing zijn. 23 oktober sluit bij Troostwijk Auctions de maandelijkse 'Bouw en Grondverzet veiling', met meer dan 300 machines voor wegenbouw, sloop en algemene constructie. Uw gewonnen loten kan u vanaf 29 oktober al oppikken en inzetten op uw werf.

lotenlotenlotenlotenlotenloten

Wil u de machines persoonlijk gaan inspecteren, dan kan dit op zaterdag 21 oktober op verschillende locaties w.o. Deinze, Oostkamp en Waregem. De biedingen zijn nu geopend, neem al eens een kijkje op www.TroostwijkAuctions.com

Heeft u ook ongebruikte voorraad of machines?

Soms staat een machine jarenlang stil, zonder dat het geld oplevert. Troostwijk veilingen denkt met u mee. Als u een specifieke machine wilt verkopen, maar ook om u te helpen slimmer gebruik te maken van de waarde van uw machines, voertuigen en andere activa. Ook wanneer u bedrijfsonderdelen of zelfs uw complete bedrijf van de hand wilt doen, is een internationale veiling de beste optie. Voor een gezonder bedrijf of een goed pensioen.

Het credo van Troostwijk: “Alles heeft waarde". Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat ze doen. Ze taxeren, geven advies en vinden de juiste koper. Zo zijn ze gegroeid tot Europa's grootste online B2B veilinghuis. Peter Lechat, specialist Heavy Equipment, staat u graag bij in het hele veilingproces.

Peter Lechat

PETER LECHAT
Sales manager Heavy equipment
p.lechat@troostwijk.be
+32 (0)475 67 55 29
+32 (0)32 87 62 62

TROOSTWIJK VEILINGEN

TROOSTWIJK VEILINGEN

OVERSCHIETSTRAAT 59
1062 XD AMSTERDAM
+31206666500
-