naar top
Menu
Logo Print

EXPERTISE VAN LAYHER TOEGANKELIJK VOOR KMO

“MEERWAARDE VAN ONZE STEIGERSYSTEMEN ZELF IN PROCES EN KOSTEN ERVAREN"

De nieuwe modulaire Lightweight-lijn systeemsteigers zijn enerzijds 10-15% lichter van gewicht en daarmee arbeidsvriendelijker en anderzijds beter en sterker door het gebruik van hogesterktestaal in een dunnere wanddikte
De hoogwaardige steigersystemen zijn de kracht van Layher
en vormen de basis voor de kleine tot de grote bedrijven

Layher pronkt graag met de grote steigerprojecten die het internationale bedrijf overal ter wereld uitvoert en begeleidt. Van kathedralen tot stations, van de Pont Adolf te Luxemburg tot de Brug van den Azijn te Deurne. Salesmanager Ad van Meer van Layher Benelux: “Gespecialiseerde steigerbouwers en grote aannemers kennen inmiddels onze service en producten. We gaan onze expertise nu ook extra toegankelijk maken voor de Kleine Middelgrote Onderneming (KMO). Wij denken dat onze 'nieuwe doelgroep' door middel van hoogwaardige systemen sneller, praktischer en veiliger kan werken en daardoor kostenverlagend." Met ons speciale aanbod (pakket 160 m2) voor de KMO ervaart en ontdekt u al doende de voordelen van het Layher-systeem. 

Layher filiaal
Layher pronkt graag met de grote steigerprojecten die het internationale bedrijf overal ter wereld uitvoert en begeleidt

HOGE PRODUCTIVITEIT

Onze directeur, Hans Pluimes, spreekt zelfs van geld verdienen op het moment dat een bouwer in een halve dag een steiger opbouwt in plaats van een hele dag.

“We bieden ook een nieuwe modulaire Lightweight-lijn systeemsteigers aan, die enerzijds 10-15% lichter van gewicht is en daarmee arbeidsvriendelijker en anderzijds beter en sterker door het gebruik van hogesterktestaal in een dunnere wanddikte. Dit systeem zorgt voor hogere productiviteit, tot 12% meer laden en lagere transportkosten. We zijn als Layher niet de goedkoopste met onze kwaliteitsproducten, maar wij zorgen ervoor dat een investering zichzelf snel terugverdient. Dat kunnen wij zeggen, maar aannemers willen dit zelf ondervinden. Die uitnodiging staat, nu wij ons expliciet richten op de KMO's. Compleet met alle mogelijkheden voor koop, huur met koop optie of huur."

SYSTEMEN ÉN TEAM

Hans Pluimes laat er direct op volgen dat het niet alleen gaat om producten of systemen en investeringen, maar juist ook om de service van het 42 man sterke team van Layher Benelux.

“Steigerwerk kent een diversiteit aan opstellingen. Dat begint al bij de constructie voor een woning. Er zit altijd wel een uitbouw en/of balkon in het plan of er staat iets in de weg. Vanuit ons Layher engineering bieden wij een persoonlijk advies, inclusief berekeningen. Er is ook een tekenprogramma beschikbaar waarmee u zélf de benodigde berekeningen kunt maken. Indien nodig, komt er iemand van ons langs, zodat u snel aan de slag kunt. Alle gewenste en benodigde assistentie is aanwezig."

Ad van Meer haakt in: “Je kunt zomaar materieel leveren bij een werf, maar dat is niet onze stijl. Wij willen dicht bij de bouwbedrijven en steigerbouwers staan en, indien nodig, wegwijs maken. Niet voor niets bieden wij in ons nieuwe pand - met overzichtelijke showroom in Kontich - diverse trainingen aan (gepland zomer 2018). Van een eendaagse cursus, zodat de werf verantwoordelijk en praktisch uit de voeten kan met een steiger tot 14 meter hoogte, tot opleidingen voor een erkend VCA-diploma als steigermonteur. Daarmee haal je als bedrijf niet alleen een stuk veiligheid binnen, maar ook een stuk efficiency."

HOOGWAARDIGE STEIGERSYSTEMEN EN INNOVATIE

modulaire Lightweight-lijn systeemsteigers
De nieuwe modulaire Lightweight-lijn systeemsteigers zijn enerzijds 10-15% lichter van gewicht en daarmee arbeidsvriendelijker en anderzijds beter en sterker door het gebruik van hogesterktestaal in een dunnere wanddikte

De hoogwaardige steigersystemen zijn de kracht van Layher en vormen de basis voor de kleine tot de grote bedrijven.

Ad van Meer: “Onze producten komen uit Duitsland en zijn over het algemeen snel te leveren. Wij streven naar een hoog voorraadniveau."

Mede dankzij de voortdurende innovatie biedt Layher binnen de Benelux het breedste assortiment aan; inclusief specifieke oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markt, zoals een uitschuifbare console voor de metselsteiger, wegens de steeds dikkere isolatiepakketten in spouwmuren, alsmede de toenemende breedte van de muren.

Die innovaties zijn altijd opgezet vanuit de gedachte dat alles op elkaar moet passen en simpel, snel en veilig te (de)monteren moet zijn.

We hebben meerdere generaties van steigersystemen, maar een staander of ligger van de oude serie past altijd op ons gloednieuwe Lightweight-systeem. Zo behoudt het materieel zijn waarde.

modulaire Lightweight-lijn systeemsteigers

NUTTIGE PARTNER

Hans Pluimes: “Bedrijven moeten ons familiebedrijf als een nuttige partner ervaren voor zaken als advies, betrouwbaarheid, snelheid van leveren, voorraad en huur-/koopopties. Dat is de meerwaarde van Layher."

 

AARD VAN BEDRIJF

“De 'nieuwe doelgroep' KMO mag hoge verwachtingen van Layher hebben", benadrukt Ad van Meer, die al 23 jaar bij het bedrijf werkt en strategisch bij de ingang zit, zodat hij klanten ziet binnenkomen en meteen eventuele vragen kan beantwoorden. “Dat is de aard van ons bedrijf. Voor elke opgave is er een oplossing. Die oplossing brengen wij binnen 'steigerbereik'. Ook voor de KMO."

LAYHER

LAYHER

MOUTERIJ 6
2550 KONTICH
+3215310339
-