naar top
Menu
Logo Print

Sortimo op Batibouw met op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen

Het bedrijf gaat er voortonen hoe een bestelwagen getransformeerd wordt tot een werklplaats
magazine

Sortimo, specialist in professioneel ingerichte bedrijfsvoertuigen, gaat net als de vorige editie op de bouwbeurs zijn specifieke oplossingen tonen die van iedere standaard bestelwagen een mobiele, veilige en perfect georganiseerde werkplaats kunnen maken. Op de Sortimo stand zien bezoekers deze keer een volledig ingerichte Volkswagen Crafter L3H3 en een Volkswagen T6. In beide voertuigen wordt een complete Sortimo Globelyst inrichting op maat getoond. De Volkswagen T6 wordt bovendien uitgerust met een oplossing met dubbele bodem en diepe schuifladen. Sortimo Globelyst is een allround bedrijfswageninrichting met een ruim aanbod aan functionaliteiten. Daarbovenop wordt een materiaalmix gebruikt van plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen die een stevige en gebruiksvriendelijke werkplek ‘on the road’ creëren. Bovenop de Volkswagen T6 prijkt een TopSystem-dakdrager. Deze modulaire materiaaldrager uit geanodiseerd aluminium en roestvrij staal realiseert een hoge laadcapaciteit bij een laag eigen nettogewicht. Die laadcapaciteit kan zelfs nog worden opgedreven door het toevoegen van dwarsdragers. Voor een gegarandeerd veilige bevestiging van de lading beschikt TopSystem over een geïntegreerd ProSafe-bevestigingssysteem. Bezoekers van de Sortimo stand ontdekken ook enkele WorkMo-modules. WorkMo is een mobiel werkstation, transport- en opbergsysteem. Het bestaat uit draagbare modules die onderling gecombineerd en aan elkaar gelinkt kunnen worden. Een mobiele workshop is het resultaat: de modules kunnen op elk moment uit het voertuig en mee op de werf genomen worden.

SORTIMO

SORTIMO

SCHAARBEEKLEI 491
1800 VILVOORDE
+3223550370
+3223550371
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sortimo: bedrijfswageninrichtingen op maat voor iedereen.
Veiligheid primeert voor de lichte, stevige inrichtingen bestaande uit een mix van alu, staal, pvc en composiet. De inrichting wordt vakkundig bevestigd in het voertuig, en blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De lange levensduur is gegarandeerd.

Van inrichting tot signalisatie of dakdragers … Sortimo biedt de complete uitrusting voor het bedrijfsvoertuig van elke professional.
Een regionale verantwoordelijke komt indien gewenst vrijblijvend langs met een demowagen voor een demonstratie, 3D-tekening en prijsberekening.

Service netwerk in heel de Belux !

Sortimo Belux ·1800 Vilvoorde · Tel. 02/355 03 70 · Fax 02/355 03 71

Sortimo West · Gentseweg 749 - 8793 Sint-Eloois-Vijve · Tel. 056/61 17 65 · Fax 056/60 65 11

Sortimo Oost· Industrieweg 49/7 - 3980 Tessenderlo · Tel. 013/22 90 45 · Fax 013/22 90 46

Erkende partners in Wallonië en Luxemburg

 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •