naar top
Menu
Logo Print

Steeds meer steigerbouwers overtuigd van aluminium

In de steigerbouw is een opmerkelijke ontwikkeling gaande: bouwbedrijven kiezen meer en meer voor aluminium bij het inzetten van steigers voor hun projecten.

In de bouwwereld wordt al langer gezocht naar een alternatief voor de traditionele steiger, die volgens veel bouwers te veel tijd zou kosten om op te bouwen. Ook is niet elke steigerconstructie te realiseren. Voor de professionele aannemer, die zijn klant elke oplossing wil bieden die hij maar wenst, is dat vanzelfsprekend not done.


Boels ontwikkelt oplossing

De laatste jaren zagen we dan ook diverse alternatieven opkomen. Het materiaal dat daar met kop en schouders bovenuit steekt, is aluminium. Lichtgewicht, makkelijk toe te passen en stukken flexibeler dan het aan maatvoeringen gebonden staal. Zowel op kortlopende als langdurige projecten blijkt aluminium hét materiaal te zijn waar bouwers al tijden om vragen. Verhuurbedrijf Boels Rental heeft samen met steigerspecialist Altrex de voordelen en mogelijkheden van aluminium uitgediept, en een oplossing ontwikkeld waarmee bijna elke steigerconstructie mogelijk is: de aluminium steiger.


Meer weten? Kijk
hier.

BOELS VERHUUR

BOELS VERHUUR

+3226873850
+3226880457