naar top
Menu
Logo Print

Sto lanceert website rond StoBrick steenstrippen

Steenstrippen in combinatie met ETICS maken esthetisch én duurzaam bouwen mogelijk
magazine

Sto, expert op vlak van gevelisolatiesystemen en hun bekleding, lanceert als eerste ETICS-fabrikant een website voor architecten, plaatsers en uitvoerders waarop alle informatie rond het volledige assortiment StoBrick steenstrippen terug te vinden is. De website bundelt alle informatie rond een totaaloplossing met StoBrick: een esthetische gevelafwerking met de uitstraling van de authentieke baksteen.
De bezoeker vindt er alle nodige technische informatie, foto’s van gerealiseerde projecten en kan er advies op maat aanvragen. Uniek is de extra mogelijkheid om gratis stalen van de steenstrippen aan te vragen.
De steenstrippen van StoBrick in combinatie met isolatie uit geëxpandeerd polystreen (EPS), een wapeningslaag met de daarop verlijmde steenstrippen, zorgen voor een energiezuinig geheel. Zo ontstaat een volledig systeem waarbij energetisch en esthetisch bouwen hand in hand gaan. Daarenboven is het een bewezen concept om efficiënter, dunner en lichter te bouwen. Met een dikte van 11 tot 14 mm, besparen de steenstrippen namelijk heel wat plaats in de gevelopbouw. Het zorgt ook voor een vereenvoudigde ruwbouw, een kortere bouwtijd en metselwerkondersteuningen- of verankeringen zijn niet meer nodig.
Het StoBrick assortiment bestaat uit meer dan veertig verschillende steenstrippen in allerlei kleuren, vormen en formaten, waardoor maximale ontwerpmogelijkheden realiseerbaar zijn. De strippen kunnen verticaal, horizontaal of zelfs diagonaal geplaatst worden voor een uniek samenspel.
Meer informatie vindt u hier.

STO

STO

+3224530110
+3224530301