naar top
Menu
Logo Print

METABO VIERT 70-JARIG BESTAAN

Op vrijdag 14 september vierde Metabo tijdens een exclusief event in de Brusselse Wild Gallery samen met een 300-tal genodigden haar 70-jarig bestaan in stijl. In dit mooie kader werd de toekomststrategie en leidende rol van de fabrikant van gereedschappen nog eens in de verf gezet.

“CORDLESS BY NATURE, 70 YEARS OF (R)EVOLUTION IN BELGIUM"

metabo 70 jaar
Yves Baekelandt (managing director België, midden) snijdt onder het toeziend oog van Henning Janssen (vicepresident Marketing & Sales, rechts) de feesttaart aan

De keuze voor dit thema lag voor Metabo, voortrekker in snoerloze accutechnologie, voor de hand. In de receptieruimte stonden verschillende Metabo-machines ingevroren in ijsblokken, waaronder de iconische Metabo-handboormachine en een 18V-8.0Ah accuboormachine.

Vandaag focust Metabo meer dan ooit op haar draadloze gamma gereedschappen met meer dan 90 toestellen op accu. Het eigen accusysteem CAS of Cordless Alliance System op basis van de Metabo accutechnologie wordt op vandaag door meerdere fabrikanten gebruikt en kan dus baanbrekend en 'universeel' genoemd worden.

DEALERS IN DE SPOTLIGHTS

Metabo nam de gelegenheid te baat om ook haar dealers in de spotlights te plaatsen. Yves Baekelandt, managing director België, bedankte de aanwezige dealers. Op zijn beurt feliciteerde Henning Janssen, vicepresident Marketing & Sales van de groep, Metabo België en de dealers met hun sterke positie, want België is wereldwijd de achtste markt voor het merk en bekleedt - als men rekening houdt met het aantal inwoners - zelfs een tweede plaats.

METABO CLUB

Tussen de livemuziek, dans en prima catering door werd met trots de geboorte van de gloednieuwe 'Metabo Club' aangekondigd, een belangrijke stap voor Metabo België op vlak van social media. Met deze exclusieve groep van partners wil Metabo interactief het merk en haar producten via de sociale mediakanalen in de verf zetten bij de strategische doelgroepen.

METABO

METABO

NOORDKUSTLAAN 2A
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224673210
+3224673215