naar top
Menu
Logo Print

Fier Bouwen-award uitgereikt

Algemene Ondernemingen D’Eer neemt prijs in ontvangst
magazine

Tijdens de officiële opening van bouw- en inspiratiesalon bis op zaterdag 5 oktober werd opnieuw de Fier Bouwen-award uitgereikt door de Vereniging van Algemene Aannemers Oost-Vlaanderen en de Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. Van zeven inzendingen haalde Algemene Ondernemingen D’Eer uit Sint-Niklaas het uiteindelijk met ‘Parkresidentie Sparrenhof’. Dat project werd door de jury verkozen omwille van de slimme manier van bouwen. “Er werd compact gebouwd, terwijl er geen sprake is van torenhoge appartementen. Bovendien werd het uitgewerkt met respect voor het bestaande groen”, liet juryvoorzitter Claude Nys optekenen.
Het nieuwbouwproject telt 35 appartementen verdeeld over zes meergezinswoningen en heeft een ondergrondse parking met 46 individuele garageboxen. De tuin van de voormalige villa ‘De Baere’ was één van de laatste parkgebieden in deze omgeving. “Het is een duurzaam woonproject geworden voor bewoners die willen genieten van een groene omgeving vlak bij de stad”, vertelt Tim D'Eer. “Het project combineert een doordacht omgaan met energie, materiaalgebruik en de hoge comforteisen met een hedendaagse architectuur die een sterke uitstraling geeft aan de buurt.”
Met 459 stemmen – goed voor 22% van het totale aantal stemmen – won ABS Bouwteam overtuigend de publieksprijs met hun ingediende project ‘ABSoluut Plaza’. Dat is een future proof, CO2-neutraal investeringsgebouw met retail, kantoren en appartementen.

Beurzen

CONFEDERATIE BOUW

CONFEDERATIE BOUW

+3225455600
-