naar top
Menu
Logo Print

ERA gaat duurzame verhuurbranche belonen

Sustainability Award wordt op 15 mei uitgereikt
magazine

De European Rental Association (ERA) roept materiaalverhuurbedrijven op om op de komende European Rental Awards Ceremony deel te nemen aan de onlangs geïntroduceerde Sustainability Award. Die award zal opvallende verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, antidiscriminatie, bedrijfsethiek en aanverwante zaken erkennen.
Daarnaast heeft ERA onlangs een grondige studie gelanceerd onder de titel ‘Positive Environmental Impact of Rental’ om de milieuvoordelen van huren in vergelijking met eigendom te kwantificeren. De resultaten van die studie zullen, onder de onafhankelijke leiding van de Climate Neutral Group (CNG), op 15 en 16 mei 2019 worden gepresenteerd op de ERA-conventie. Die conventie zal gewijd zijn aan de duurzame voordelen van het delen van apparatuur.
“De verhuursector is enorm proactief in haar inspanningen om schadelijke emissies terug te dringen, de benodigde hoeveelheid apparatuur te verminderen en het totale energieverbruik in de bouw te verlagen. De Sustainability Award zet deze gerealiseerde innovaties in het zonnetje”, aldus Michel Petitjean, secretaris-generaal van de ERA.
Inzendingen voor de Sustainability Award van dit jaar moeten uiterlijk op 15 februari 2019 worden ingediend. Dat kan via het standaard deelnameformulier op de KHL-website. De uitreiking zal plaatsvinden in Hotel Meliá Castilla in Madrid (Spanje) op 15 mei 2019.

ERA-EUROPEAN RENTAL ASSOCIATION

ERA-EUROPEAN RENTAL ASSOCIATION

+3227611604
-