naar top
Menu
Logo Print

COMPLEET YANMAR-ASSORTIMENT OP MATEXPO

BETROUWBARE, VEILIGE EN ROBUUSTE MACHINES

Yanmar Compact Equipment Europe produceert en distribueert compacte bouwmachines die specifiek ontworpen zijn voor openbare werken, bouw, landschapsarchitectuur, het leggen van leidingen, sloopwerken en civiele techniek. Op Matexpo kan u dit jaar het recentste assortiment gaan ontdekken en bewonderen.

Yanmar

YANMAR COMPACTEQUIPMENT EUROPE

Yanmar is gespecialiseerd in compacte apparatuur en biedt een volledig assortiment machines, waaronder conventionele mini- en midigraafmachines, laders, compacte wielladers, graafmachines op wielen en accessoires.
Als uitvinder van het Zero Tail Swing minigraafmachineconcept is het de missie van Yanmar om betrouwbare, veilige en robuuste machines te produceren die perfect aansluiten op de behoeften van de markt. Van het ontwerp en de productie van hun machines tot aan de follow-up en de diensten aan de klanten: de cultuur van het bedrijf is op alle niveaus doordrongen van de Yanmar-kwaliteitsbenadering.

YanmarAANBOD OP MATEXPO

Yanmar zal op Matexpo onder andere verschillende modellen van zijn 0-2T minigraafmachines presenteren. Een aanbod dat zich uitstekend leent voor het werken in kleine ruimtes en het uitvoeren van stedelijke werkzaamheden zoals sanering, het aanleggen van leidingen en landschapsarchitectuur.

Minigraafmachines

 • SV08: Met compacte afmetingen en variabele breedte en chassis.
 • ViO12-2A: Zonder Tail Swing én met variabel chassis.
 • SV16: Met ultrakorte draaicirkel.
 • ViO27-6 en ViO38-6: Uitgerust met de TNV-motor met een nieuwe generatie elektronische besturing, waardoor emissies, geluidsniveaus en brandstofverbruik permanent verminderd worden.
 • ViO57: Uitstekende graafkracht gecombineerd met een hydraulisch circuit met globale vermogensregeling.

Midigraafmachines

 • SV60: Yanmar's nieuwste midigraafmachine met een gereduceerde Tail Swing.
 • B7-6: Uitgerust met een Sigma Yanmar driedelige offsetgiek voor optimaal zicht op het werkgebied.

Laders

  C30R-3TV: Met zijn zeer compacte afmetingen en een draagvermogen van 180° worden prestaties op smalle bouwplaatsen geoptimaliseerd.C08 Hi Tip +: Met een uitstekende wendbaarheid en een maximaal vermogen en aangepast aan alle omstandigheden dankzij het hydraulische systeem.

Graafmachines op wielen

 • B110W: Hoge off-roadcapaciteit gecombineerd met een uitstekend tractievermogen. De pendelende as met een zwenkhoek van 14° zorgt voor een perfecte stabiliteit.

Wielladers

  V100: Nieuwe versie is uitgerust met een Stage V Yanmar dieselmotor.Knikbesturing met een stuurhoek van 40°, waardoor de bak de lading in een rechte lijn kan benaderen.

YANMAR

YANMAR

RUE DE LA TAMBOURINE 25
52115 SAINT-DIZIER CEDEX
+33325552975
+33325569469