naar top
Menu
Logo Print

PROWOOD 2021

SPRINGLEVENDE BEURS ZIET TOEKOMST ROOSKLEURIG TEGEMOET

Na de succesvolle editie van Prowood 2018 rustte de adviesraad van Prowood niet op zijn lauweren. De volgende editie mag haar opwachting dan pas in 2021 maken, de adviesraad is al in volle voorbereiding.

Tijdens de debriefing van Prowood 2018 koos de adviesraad in januari 2019 een nieuwe voorzitter en vicevoorzitter.

 

Prowood 2021

  

Vooruitblik Prowood 2021

Aftredend voorzitter en kersverse voorzitter en vicevoorzitter spraken exposanten toe tijdens een Meet & Greet-netwerkavond op 16 september 2019. 

"Adviesraad in het belang van alle exposanten"

Philippe Rogiers Prowood

Philippe Rogiers spreekt de adviesraad en aanwezigen tijdens de Meet & Greet-netwerkavond van Prowood toe als aftredend voorzitter. De focus ligt op het belang van de adviesraad met het oog op transparantie en openheid.

"Prowood zal zich moeten aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid"

Marc Vens ProwoodMarc Vens spreekt de adviesraad en aanwezigen tijdens de Meet & Greet-netwerkavond van Prowood toe als nieuwe voorzitter van de adviesraad. Hij legt vooral de klemtoon op probleemoplossend denken, innovatief denken en de automatisering van de sector en Industrie 4.0.

"Met Prowood de sector en het houtonderwijs op een hoger niveau brengen"

Jeroen Doom Vice-voorzitter ProwoodJeroen Doom spreekt de adviesraad en aanwezigen tijdens de Meet & Greet-netwerkavond van Prowood toe als nieuwe vicevoorzitter van de adviesraad. De nadruk tijdens zijn betoog ligt op de 'War for Talent', levenslang leren en de promotie van het Houtonderwijs.

PROWOOD-FAIR

PROWOOD-FAIR

WEERTSTRAAT 66
2880 BORNEM (MARIEKERKE)
+3232965917
+3232965918