naar top
Menu
Logo Print

VOOR ELK PROBLEEM IS ER EEN VERHUUROPLOSSING

 

Euro Rent: bouwen aan Vlaanderen

Verhuren is meer dan gereedschappen en machines over een balie schuiven. Het is ook meedenken met de klanten, gericht zoeken naar tijds- en kostenbesparende oplossingen en waar nodig maatwerkoplossingen aanbieden. Bij Euro Rent wordt er dan ook op maat geadviseerd, en dat voor grote werken of kleine klussen. Met meer dan 40.000 machines in stock, die onmiddellijk beschikbaar zijn voor aannemers, installateurs en doe-het-zelvers, heeft het machineverhuurbedrijf heel wat troeven in de hand. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die tijdens elk verkoop- en verhuurproces gehanteerd worden, staan garant voor 100% bedrijfszekere machines.

DE BOUW HERLEEFT STILAAN

De Vlaamse bouwsector is voorzichtig optimistisch. Vlaamse bouw-kmo's verwachten dat 2017 een beter jaar wordt dan 2016, en dat merken ze bij Euro Rent. “Onze branche is nauw verbonden met de bouwconjunctuur. Wat 2017 betreft, zijn we zeer goed begonnen en hebben we al mooie verhuurcijfers opgetekend." Dat is enerzijds een gevolg van de droge winter, waardoor men in de bouwsector goed heeft kunnen doorwerken. Anderzijds begint de economie zich de laatste jaren te hernemen, met positieve effecten als gevolg.

SLIM HUREN

Steeds meer bouwbedrijven kiezen voor de huur en niet meer voor de aankoop van hun gereedschappen en materieel. Dat minder mensen nieuwe werktuigen kopen, is een logische keuze volgens Kris Coppens, zaakvoerder van Euro Rent Machineverhuur: "De aannemer behoudt zijn focus op de corebusiness, terwijl wij zijn zorgen over het materieel wegnemen." Zowel de aankoop als het onderhoud en beheer van een machinepark wegen zwaar door in de kosten en lasten. Bedrijfsleiders kiezen er dus vaker voor om hun tijd daar niet meer in te steken.
Het huren van materieel biedt heel wat voordelen zoals: een efficiënter gebruik van kapitaal, de toegang tot een jong, recent en breed materieelgamma, goed en deskundig onderhouden machines, periodieke keuringen en de naleving van alle regelgeving.

CONTINU INVESTEREN

Dankzij de twee moderne vestigingen hebben de klanten van Euro Rent de keuze uit ruim 40.000 machines en gereedschappen. Voor de recente opening van de tweede vestiging in Sint-Niklaas is er bewust voor gekozen om een groot aantal nieuwe machines aan te kopen. Op die manier is er altijd keuze uit de modernste, veiligste en milieuvriendelijkste machines. Daarnaast wordt er het hele jaar door geïnvesteerd in het assortiment van Euro Rent. Enkele recente aanwinsten zijn het Layher Valkop systeem met Allround steigermateriaal, knikladers met vierwielsturing, tegelzaagmachines met een lengte van 1,50 meter, bosmaaiers, houtkliefmachines, een onkruidheetwatermachine en twee hoogwerkers op vrachtwagen van 24 en 27 meter.

BOUWLIFTEN

Euro Rent is al jaar en dag specialist in het bieden van oplossingen voor verticaal transport. Bouwliften, transportsteigers en personen- of goederenliften zijn bij Euro Rent dan ook in alle soorten en maten te vinden. Elke lift wordt door een eigen team van specialisten vakkundig en op regelmatige basis ge(de)monteerd en onderhouden. Daarnaast biedt Euro Rent ook gratis advies op de werf om samen met de klant voor elke situatie een passende bouwlift te vinden. Tot slot is Euro Rent in België de exclusieve verdeler van De Jong's Liften.

EURO RENT

EURO RENT

BISSCHOPPENHOFLAAN 631
2100 ANTWERPEN
+3233605160
+3233259903