naar top
Menu
Logo Print

KLAAS KRANEN

UIT PRAKTISCHE ERVARING VOOR PRAKTISCHE TOEPASSINGEN

STAND 37

Onder het motto 'uit praktische ervaring voor praktische toepassingen' richt KLAAS zich sinds 1993 op de ontwikkeling van krachtige, innovatieve en kwaliteitsvolle machines voor verticaal transport. Vandaag zijn er wereldwijd zo al ruim 4.000 mobiele en aanhangerkranen verkocht. In België mag EURO TOP CONCEPT zich met trots exclusief verdeler noemen.

KLAAS kranen

KWALITEIT ALS TOPPRIORITEIT

KLAAS staat op kwaliteit. Het merendeel van de componenten voor de kranen wordt daarom ter plaatse in de KLAAS-fabriek in het Duitse Ascheberg vervaardigd; slechts een paar materialen worden ingekocht.

Minstens even belangrijk voor de hoge standaard die KLAAS hanteert, is het kwaliteitsmanagementsysteem dat sinds enkele jaren in voege is en volgens de wereldwijd erkende ISO 9001-norm geaccrediteerd werd. Dankzij die enorme productiediepte is KLAAS immers niet alleen zeker van hoogwaardige producten, maar weet het ook snel en flexibel op de marktvereisten en behoeften van de klant te reageren.

ALUKRANEN OP AANHANGWAGEN

KLAAS aanhangerkranen zijn bijzonder sterk in de binnenstad, net als op bouwplaatsen met nauwe doorgangen.

Dankzij hun compacte design kunnen de kranen zowel op binnenplaatsen als op smalle opritten of bij grote gebouwen met nauwe ingangen ingezet worden. De wielaandrijving, die met een afstandsbediening aangestuurd kan worden, maakt navigeren op smalle en moeilijk te bereiken plaatsen bovendien nóg gemakkelijker.

De KLAAS alu-mast, op zijn beurt, zorgt dankzij zijn lage eigengewicht voor een groot bereik.

ALUKRANEN OP VRACHTWAGEN

Ook KLAAS mobiele kranen hebben een onmiskenbare uitstraling. Die hebben ze onder meer te danken aan het opvallend mastsysteem en de algehele bekleding met afsluitbare opbergvakken. De kranen zijn overigens steeds tot in de kleinste details doordacht en worden steevast op de behoeften van de gebruiker gebaseerd.

Qua functionaliteit pakken de alukranen in ieder geval uit met een erg hoog bereik en een uitstekende actieradius, ook bij hoge belasting. Dankzij hun enorme overspanning zijn lasten zelfs aan de andere kant van het gebouw eenvoudig te heffen, en dat zonder de kraan te verplaatsen.

EXCLUSIEF VERDELER

Na jaren van succesvolle samenwerking is EURO TOP CONCEPT vanzelfsprekend erg trots om de producten van KLAAS sinds 2001 in België te importeren. Het vertrouwen dat door de jaren heen tussen de twee partners verworven werd, maakt van EURO TOP CONCEPT namelijk het enige door de fabrikant erkende bedrijf voor verdeling van de merken KLAAS en AMAK in België.

Met deze merken zijn we er in ieder geval van overtuigd dat we samen met u het beste hijsmateriaal voor uw bedrijf kunnen vinden, en dat aan de beste prijs.

EURO TOP CONCEPT

EURO TOP CONCEPT

INDUSTRIEWEG 34
2880 BORNEM
+3237712840
+3237714497