naar top
Menu
Logo Print

THE SKY IS NO LIMIT MET EURO TOP CONCEPT

WELKE MACHINE HEB IK NODIG OM MIJN MATERIAAL SNEL EN VEILIG BOVEN TE KRIJGEN?

Euro Top ConceptTegenwoordig is de hamvraag: hoe kan ik milieuvriendelijk en geluidsarm mijn materiaal op hoogte brengen? KLAAS, sinds jaren fabrikant van ladderliften, verhuisliften en aluminium kranen, is hier niet bij de pakken blijven zitten en biedt een reeks van oplossingen aan om aan die vraag te voldoen.
In combinatie met de GEDA ladderliften maakt die superieure reeks van Euro Top Concept uw partner in verticaal transport.

OpbouwliftOPBOUWLIFT

Een snelle en compacte oplossing is de elektrische GEDA opbouwlift. De lift wordt, zoals een bouwpakket, erg vlot in elkaar gezet en biedt met hoogtes van 2 m tot 21 m tal van mogelijkheden:

  • knikstuk (bv. voor de dakwerker);
  • platendrager voor de stukadoor;
  • vlak plateau voor de schrijnwerker;
  • emmerhouder voor de metselaar.

Het gamma bestaat uit 3 verschillende motoren, met hefvermogens van 200 kg tot 250 kg en met 1 of 2 snelheden.

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie!

BANNER

Ladderlift van KLAASLADDERLIFT

De KLAAS ladderliften op aanhangwagen, lichte vracht of vrachtwagen komen in twee varianten, afhankelijk van hun toepassing:

Beide types onderscheiden zich door hun stabiliteit en kracht. Met hoogtes van 21 m tot 56 m kan men in België de meeste gebouwen vlot aan.

Met de keuze uit een elektro-, benzine- of dieselmotor of de aandrijving van het voertuig is er voor ieder wat wils.
Bovendien zijn de liften aanpasbaar aan de noden van uw werf:

  • hydraulisch knikstuk met kipbak voor de dakwerker,
  • een gesloten plateau voor afval,
  • een groot open klapbaar plateau voor transport van ramen,
Verhuislift van KLAAS

De automatische bediening, zowel boven als beneden, geeft de lift heel wat gebruiksgemak.

De toekomstvisie voor de liften van Klaas ziet er ook rooskleurig uit: zo is de R&D-afdeling testen aan het uitvoeren met aanhangersliften op batterijen, alsook de eerste schetsen en berekeningen aan het maken voor opbouw van voertuigen op cng.

Wenst u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

Aluminium kraan op vrachtwagenALUMINIUM KRANEN

De meeste aluminium kranen worden niet enkel aangekocht om hoger te gaan, maar vooral om flexibeler te kunnen werken; waar een ladderlift 1 plaats bedient, kan een kraan meerdere plaatsen tegelijkertijd bedienen. Daardoor zijn er minder handelingen nodig, wat resulteert in minder kans op rugklachten door het manipuleren van zware lasten of gewichten.

Door het gebruik van moderne aluminiumlegeringen zijn de kranen niet alleen hoger geworden, maar vooral sterker.
Daardoor kunnen die kranen zowel lichte machines als zware lasten hoog en ver brengen.

Aluminium kraan op aanhangwagenDe mogelijkheden zijn eindeloos, startend van hoogtes van 24 m tot 53 m, allemaal afhankelijk van de onderbouw. Die zijn mogelijk op aanhangwagens van 2,5 ton tot 3,5 ton of op vrachtwagens van 8 ton tot 26 ton. Er kan gewerkt worden op benzine- of krachtige dieselmotoren.

KLAAS geeft ook de mogelijkheid tot werken op aandrijving van het voertuig of met een geluidsarme, milieuvriendelijke elektromotor.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

ELEKTRISCH WERKEN 

Euro Top Concept stelt diverse ecologische en geluidsarme oplossingen ter beschikking, zodat de liften letterlijk overal ingezet kunnen worden.

Tot 21 m beschikt Euro Top Concept over diverse ladderliften. Wie hoger wil gaan, heeft de keuze tussen diverse elektrisch aangedreven kranen op een aanhangwagen of op een vrachtwagen.

K1003KLAAS K1003 RSX HYBRIDE

De KLAAS K1003 RSX is de eerste hybride aluminium hijskraan gemonteerd op vrachtwagen die zowel op een aparte dieselmotor als volledig elektrisch kan werken zonder verlies van kracht of capaciteit.
Wanneer de elektrische motor op 380 volt ingezet wordt, is er geen fossiel brandstofverbruik of fijn stof, en produceert de kraan slechts een gering geluid.
De bewegende delen schuiven over teflon blokken, waardoor er weinig tot geen smering nodig is. Hierdoor moeten de masten niet op regelmatige tijdstip ontvet worden, wat op zich ook bijdraagt aan een beter milieu. 

Ontdek alle details over de Klaas hybride kraan

EURO TOP CONCEPT

EURO TOP CONCEPT

INDUSTRIEWEG 34
2880 BORNEM
+3237712840
+3237714497