naar top
Menu
Logo Print

START MET RAMEN VERKOPEN DANKZIJ RAAMWINKEL PRO

VRAAG JE PRO ACCOUNT AAN EN GENIET VAN TALLOZE VOORDELEN

Raamwinkel PRO wil iedere bouwprofessional helpen om ramen te verkopen én te plaatsen. Met een brede waaier aan diensten wil Raamwinkel ervoor zorgen dat alle vaklui, actief in ruwbouw tot binnenafwerking, over de nodige kennis beschikken om meer omzet te realiseren.

Raamwinkel PRO wil iedere bouwprofessional helpen om ramen te verkopen én te plaatsenVOOR ELKE BOUWPROFESSIONAL

Tal van bouwprofessionals krijgen vaak de vraag of ze tijdens een opdracht ook niet de ramen of deuren kunnen komen plaatsen. Maar velen weigeren die bijkomstige omzet omdat ze dat nog nooit gedaan hebben.

Raamwinkel PRO wil die bouwprofessionals helpen met een waaier aan ondersteunende diensten:

  • Wie niet zeker is van een opmeting bij een project, kan een beroep doen op Raamwinkel PRO: een specialist zal dan het project komen nameten.
  • Ook bij plaatsing komt Raamwinkel PRO helpen; je kunt een van de ervaren plaatsers inhuren voor hulp op de werf.
  • Al je bestellingen kunnen op een vast leveradres afgeleverd worden maar evengoed op de werf. Of je kunt ze zelf komen afhalen.
  • Wie dat wenst, kan op verzoek de toonzaal van Raamwinkel PRO gebruiken om er klanten uit te nodigen.
  • Raamwinkel PRO geeft geregeld gratis opleidingen, zodat iedereen ramen kan leren plaatsen volgens de regels van de kunst.
  • Professionele gebruikers profiteren van een vaste PRO-korting voor alle bestellingen bij Raamwinkel PRO.

JE EIGEN DIGITALE WERKRUIMTE

Daarnaast biedt Raamwinkel PRO zijn geregistreerde PRO-klanten een digitale werkruimte om eigen offertes te berekenen, te bewaren en te printen.

Er is een gebruiksvriendelijke webshop waar je snel en eenvoudig je projecten online kunt berekenen, bewaren, bestellen en opvolgen. Tevens beschik je als PRO-gebruiker over een gepersonaliseerde werkruimte waar je je eigen bewaarde projecten kunt afdrukken met een eigen logo én zonder prijzen. 
Gebruikers kunnen ook de hulp inschakelen van een coach van Raamwinkel PRO om hen wegwijs te maken op die digitale ruimte.

Raamwinkel PRO wil iedere bouwprofessional helpen om ramen te verkopen én te plaatsenVRAAG NU JE ACCOUNT AAN

Wie wil profiteren van al die ondersteunende voordelen, hoeft zich enkel te registreren bij Raamwinkel PRO als bouwprofessional. Dat kan online via de knop 'webwinkel' op de website.

Kom naar een van de demodagen

Nog eenvoudiger is langskomen op een van de demodagen op 1, 3, 8 of 10 oktober. Gedurende een voormiddag maakt Raamwinkel PRO u op gebalde en praktische manier wegwijs door alle hefbomen en mogelijkheden. Tijdens die demodagen zal het team van Raamwinkel ook demonstreren wat je allemaal kan doen bij Raamwinkel PRO. Dat gaat van een voorstelling van het productgamma, het opmaken van een offerte, de nameting, de levering, de hulp op de werf en de dienst na verkoop.

Inschrijven kan gratis op www.raamwinkel.be/demodag

Je PRO account aanvragen doe je hier: www.raamwinkel.be/pro

RAAMWINKEL.BE

RAAMWINKEL.BE

INDUSTRIEWEG 2B
2880 BORNEM
+3238281446
+3238281446