naar top
Menu
Logo Print

Lecot on Tour - Nekkerhal Mechelen

Dit jaar presenteren we je de zesde editie van Lecot on Tour. We verwachten je dit jaar niet in Kortrijk, niet in Genk en ook niet in Namen Wij hebben onze locaties in het “on Tour concept" eens opnieuw overwogen en kozen dit jaar voor de Nekkerhal in Mechelen. Een centrale locatie in België waarbij we nog steeds willen aantonen dat we de grootste nationale speler zijn voor de bouwindustrie. Jouw sterke schakel op gebied van beslag, gereedschappen, bevestigingen en chemicaliën, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer. Maar dit is niet het enige dat wijzigt aan ons Lecot on Tour verhaal, we kozen er ook voor om de beurs niet in september te laten doorgaan, maar in oktober. Dus noteer alvast in jouw agenda:
11 oktober 2019, van 10u tot 22u, moet je in de Nekkerhal in Mechelen zijn. Er zullen opnieuw ruim 70 leveranciers aanwezig zijn om je bij te staan met raad en daad over ons complete gamma en in het bijzonder over de recentste evoluties en nieuwigheden

Lecot on Tour Sterke schakel

Lecot on Tour is een innovatieve vakbeurs voor de professional, actief in de bouw en industrie. 70 leveranciers zullen er hun productgamma, waaronder uiteraard een pak nieuwigheden, aan de bezoekers voorstellen. Lecot on Tour en in het bijzonder Lecot, profileert zich niet zomaar als sterke schakel. Wij wensen die schakel te zijn die leveranciers in direct contact brengt met hun klanten. Deze beurs is dan ook een unieke gelegenheid om als gebruiker/verwerker rechtstreeks met leveranciers en/of fabrikanten van gedachten te wisselen over hun producten en specifieke toepassingen. Een correcte Nederlandse of Franse benaming voor dergelijk event, ligt niet voor de hand. In Duitsland gebruikt men daarvoor de term: PVH of Produktionverbindungshandel. Deze functie van professionele, sterke schakel tussen beide entiteiten is met andere woorden de essentie van het Lecot on Tour-concept en de Lecot-demodagen in de vestigingen.

Direct contact

Het bewerkstelligen van deze informatieve contacten tussen klant en aanbieder richt zich niet alleen tot bedrijfsleiders en aankoopverantwoordelijken. Het is evenzeer de bedoeling dat ook medewerkers van onze klanten naar de huisbeurs in de Nekkerhal komen. Zij zijn het immers die dagelijks met beslag, gereedschappen en veiligheidsartikelen omgaan. Hun mening hierover is erg belangrijk voor Lecot en haar leveranciers. Dat is natuurlijk ook een deel van het takenpakket van onze vertegenwoordigers, maar met meer dan 65.000 klanten en ruim 45.000 producten in de catalogus, is dat niet zo evident. Lecot beschikt “in house" over heel wat parate kennis over onze producten, maar misschien kan een leverancier toch nog ergens een detail benadrukken of verduidelijken. Want, misschien had je het al opgemerkt, dit jaar openen we de deuren van Lecot on Tour voor één volledige dag, in plaats van twee halve dagen. De dagen vóór de beurs, zullen onze vertegenwoordigers én medewerkers van de commerciële binnendienst hun productkennis nog verder kunnen uitbreiden. Zo kunnen zij deze kennis bijschaven en optimaliseren om jou als klant, nog beter bij te staan. Dit volledige verhaal past opnieuw bij de essentie van Lecot. Wij kiezen ervoor om die sterke schakel te zijn,. Wij willen niet enkel bestellingnoteerders, maar een team van probleemoplossers dat jou kan begeleiden van A tot Z. Wat niet verandert, is onze zorgvuldige selectie van leveranciers, zodat we alle belangrijke namen aanwezig hebben uit alle productgroepen. We kozen opnieuw voor uniforme systeembouwstanden, om iedereen in een aangenaam en rustig kader de kans te geven de klant te ontvangen.

Lecot on Tour Outlet Store

Ook dit jaar is er opnieuw een Outlet-Store tijdens de beurs. De bezoekers vinden er volwaardige producten aan échte outlet-prijzen. Dit zowel in witgoed, machines en gereedschappen, bouwbeslag, werkkledij als tuingereedschappen. Opgelet: deze outlet vindt enkel en alleen plaats tijdens de beurs op 11 oktober. Bovendien geldt de regel OP = OP! Outlet-aankopen dienen contant betaald en meegenomen te worden. Betalen kan met cash, Bancontact of Visa.

Online verkoop

Lecot maakt ook van de gelegenheid gebruik om geïnteresseerden te laten kennismaken met ons e-commerce. Zij die er reeds mee werken - meer dan 32.000 gebruikers gingen je reeds voor - kunnen op de beurs terecht op de e-commercestand voor extra toelichtingen of om nieuwe functionaliteiten te ontdekken. E-commercegebruikers hebben met dit medium niet alleen de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen, maar kunnen ook op ieder moment prijzen opvragen, facturen nazien, lopende bestellingen opvolgen en zo veel meer… Zeker een bezoekje waard. Naast de e-commercestand heeft Lecot nog 4 eigen standen waar je verwacht wordt: Optimont, waar de optimale montage van ramen en deuren centraal staat met een “one-stop-shop" concept. Ook STROXX presenteert zijn nieuwste producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De afdeling Protecta, stelt zich ook opnieuw aan je voor met tal van verbeterde services. And last but not least, Lecot Fleet: de oplossing voor het efficiënt beheer van uw machinepark!

Iedereen welkom

Al onze klanten zijn van harte welkom, of je nu uit West-Vlaanderen vertrekt, uit hartje Limburg of de taalgrens oversteekt. Bezoekers worden niet alleen persoonlijk uitgenodigd via vertegenwoordigers en medewerkers in de winkel, maar worden ook gecontacteerd per brief, mail en SMS. De toegang is gratis en exclusief voorbehouden aan professionelen uit de bouw, industrie en schrijnwerkerij.

Praktische informatie

Vrijdag: 11 oktober 2019
Plaats: Nekkerhal Mechelen
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
Openingsuren: van 10u tot 22u

LECOT

LECOT

VIER LINDEN 7
8501 KORTRIJK-HEULE
+3256364511
+3256354438
www.lecot.be