naar top
Menu
Logo Print

NIEUWE TORENKRAAN

Verhelst Machines pakt op Matexpo op stand D08 uit met een nieuwe torenkraan Wolffkran 6015.8, gemonteerd op een zeer kleine voet. Het gaat hier om een 8,3 tonkraan die gemonteerd wordt op een kraanvoet van 3,2 op 3,2 meter. Dankzij dit concept is de ingenomen oppervlakte dus veel beperkter, zonder dat de kraan inboet aan efficiëntie en productiviteit, want kwaliteit in verkoop, verhuur en service is de prioriteit waarmee Verhelst Machines hoog scoort.


BREED AANBOD KWALITEITSPRODUCTEN

Vooral de torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en ook stroomgroepen fungeren als uithangbord voor Verhelst Machines, maar het gaat breder, en dat speelt vooral in de kaarten van aannemers en bouwheren. Zij kunnen immers voor zowat iedere schakel van de keten terecht bij de firma Verhelst. Verhelst Machines beschikt dus over een indrukwekkende vloot van toren- en snelmontagekranen. Ook de generatoren, bouwliften en hefsteigers zijn indicatief voor de performantie die Verhelst Machines je kan bieden.


VERKOOP EN VERHUUR

Het spectrum omvat een heel aantal kranen, van klein tot groot. Vooral de heavydutykraantypes (zware jongens) zijn aan een stevige opmars bezig, dit in evenredigheid met de toename van de steeds zwaarder wordende prefabconstructies waarbij de hoge tonnages op het giekeinde een belangrijk aspect zijn. Door de hoge hijssnelheid en de vereiste stabiliteit van de toren- en giekstukken kom je al snel terecht in het hogere kwaliteitssegment van kranen, iets waar Verhelst Machines om bekendstaat. Ten slotte kan Verhelst Machines u ook bijstaan en adviseren in de aankoop van een tweedehands bouwkraan, waarvoor uiteraard ook de nodige service wordt verleend.


DOORGEDREVEN SERVICE

De slagkracht van Verhelst Machines is onmogelijk te omschrijven in enkele woorden. Vandaag is het bedrijf actief in heel België, maar ook over de landsgrenzen heen raakt zijn positieve imago meer en meer bekend. Zo zijn er vandaag, naast sites in Rotterdam en Utrecht, ook over het kanaal sites waar Verhelst Machines zijn diensten verleent. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de goede en accurate service die Verhelst Machines weet te leveren.


HERSTELLING

Dat het Verhelst Machines menens is wanneer het gaat om service, mag blijken uit het feit dat de firma alle kraanherstellingen en periodieke onderhoudsbeurten voor haar rekening neemt, zelfs van merken waarvan ze geen dealer is. Door de grote voorraad aan wisselstukken en een team geschoolde technici kan er steeds snel worden ingegrepen bij panne of stilstand.


VERHELST MACHINES

Verhelst Machines is een betrouwbare leverancier van oplossingen voor verticaal transport. Hun aanbod gaat breed, van toren- en snelmontagekranen over bouwliften en hefsteigers tot stroomgroepen. Gaat u met Verhelst Machines in zee, dan kan u rekenen op een partner die alle oplossingen kan bieden voor de aankoop en huur van topproducten.

VERHELST MACHINES

VERHELST MACHINES

OUDENBURGSESTEENWEG 106
8400 OOSTENDE
+3259255353
+3259265070