naar top
Menu
Logo Print

De krachten gebundeld

Ontstaan van duidelijke en sterke organisatie
magazine

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp. De Bruycker is in België distributeur van onder meer de merken Kobelco, Bomag en Okada en Kemp | Hamme is de distributeur van onder meer de merken Atlas en Schaeff.
Door onder één handelsnaam naar buiten te treden ontstaat in België een duidelijke en sterke organisatie. Philippe Le Bourhis, algemeen directeur De Bruycker-Kemp krijgt de algemene leiding over deze vernieuwde organisatie. Erwin Hellinckx is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de commerciële kant van het verhaal. De nauwe banden tussen De Bruycker-Kemp in België en de Nederlandse ondernemingen Hans van Driel B.V. en de Kemp Groep zorgen voor een sterke, concurrerende en toekomstbestendige organisatie in de Benelux. De geografische spreiding van de locaties zal helpen bij de ontwikkeling van deze gecombineerde activiteiten. Ook voor een hoger serviceniveau is deze spreiding van belang. Kortere aanrijdtijden zullen onverhoopte stilstand voor klanten nog verder beperken. De werkplaatsen en de daarbij behorende service op locatie komen onder één centrale leiding. Hetzelfde geldt voor de onderdelen.
Philippe Le Bourhis: “Het samensmelten van de verschillende culturen binnen de organisaties is al maanden in volle gang en ik ben ervan overtuigd dat De Bruycker-Kemp verder uit gaat groeien tot een sterke en landelijk opererende organisatie."
Erwin Hellinckx “De nieuwe handelsnaam, waarin twee organisaties met historie samenkomen, zal veel klanten aanspreken. Daarnaast zal het uitgebreide merkenpallet ons kansen bieden om bestaande en nieuwe klanten nog beter te bedienen en zal de geografische spreiding ons serviceniveau nog verder versterken.”
Meer informatie en het complete leveringsprogramma vindt u hier

DE BRUYCKER

DE BRUYCKER

+3259703005
+3259506654