naar top
Menu
Logo Print

IS UW MACHINE VOLDOENDE BEVEILIGD?

GEOTRACER STELT INNOVATIEF PRODUCT IN PREMIÈRE VOOR!

Met trots stelt GeoTracer u graag zijn nieuwste oplossing voor: vanaf nu is het mogelijk om uw machine en ander diefstalgevoelig werfmateriaal wereldwijd te traceren! Via de applicatie van GeoTracer krijgt u een globaal overzicht op kaart van al uw bezittingen. Bij poging tot diefstal krijgt u een alarm via sms/e-mail.

Geotracer

GEOTRACER

GeoTracer is een Belgische kmo, gespecialiseerd in fleet management en antidiefstalsystemen. Voor de 38e editie van Matexpo komen zij met een unieke, innovatieve oplossing op de markt.

ANTIDIEFSTAL

Wees dieven een stapje vóór en beveilig uw machines en ander werfmateriaal wereldwijd tegen diefstal dankzij het nieuwste product van GeoTracer! Het kleine, waterdichte toestel kan u heel eenvoudig verbergen in eender welke machine, trailer, container, silo, kooiaap, pallet enzovoort. Het autonome toestel werkt op een interne batterij met een extra lange levensduur en heeft een wereldwijde dekking. Bij poging tot diefstal (ongeplande/ongewenste verplaatsingen) is het mogelijk om een alarmmelding te krijgen via sms en/of e-mail: in de applicatie kan u zelf verschillende alarmen configureren. Daarnaast kan u te allen tijde de optie 'full tracking' activeren om de volledige route van uw goederen te volgen en de routehistoriek raadplegen. De applicatie is beschikbaar op zowel computers, tablets als smartphones.

OPVOLGING

U kan de applicatie van GeoTracer ook gebruiken om simpelweg uw machines en werfmateriaal in kaart te brengen. Op deze manier kan u alles nog beter opvolgen en de administratielast verminderen. De draaiuren van uw machine worden ook geregistreerd via de applicatie en u kan die opvragen via een rapport met een overzichtelijke berekening. Wanneer het tijd is om een onderhoud in te plannen, krijgt u automatisch een melding. Bij het verhuren van een machine kan u bij het einde van de huurovereenkomst eenvoudig de machine blokkeren vanop afstand. Bij afhaling van de machine kan de chauffeur via de applicatie de machine in kwestie opnieuw deblokkeren. Bovendien kan u een alarmmelding krijgen indien uw machines worden vervoerd door een voertuig dat niet herkend wordt.

ANDERE INTERESSANTE OPLOSSINGEN

Naast het traceren van uw machine of ander materiaal helpt GeoTracer ook graag met mobiliteitsberekening, 'checkinatwork' enzovoort … Alles wordt geregistreerd via de applicatie, zodat u heel wat tijd en moeite uitspaart bij het berekenen van de (loon)administratie!Heeft u als bouwbedrijf een gemengde vloot? GeoTracer biedt verschillende oplossingen aan in één applicatie, zoals het digitaal bewaren van tachogegevens, temperatuurmonitoring, RFID-oplossingen …

GeotracerSTAND 170 @ MATEXPO

Kom op Matexpo zeker langs op de stand van GeoTracer om te zien wat zij voor u kunnen betekenen. Het enthousiaste team van GeoTracer is te vinden op stand 170 en geeft u met plezier een vrijblijvende demonstratie van deze voordelige oplossingen!