naar top
Menu
Logo Print

Managing director Kris Vochten kondigt vertrek aan

SMT Belgium nv uitgegroeid tot succesvolle en winstgevende onderneming
magazine

Kris Vochten (52) heeft aangekondigd dat hij per 1 oktober 2018 zijn functie als managing director van SMT Belgium nv neerlegt. Na een start als salesmanager in oktober 2000, werd Vochten in 2007 benoemd tot managing director met de missie creativiteit en zakelijkheid te combineren en het bedrijf te professionaliseren. Onder zijn leiding is SMT Belgium nv gegroeid tot een succesvolle en winstgevende onderneming met 125 medewerkers en een stevige marktpositie in België en Luxemburg, en transformeerde het van een productgericht naar een servicegericht bedrijf. Vochten laat SMT Belgium nv achter in een gezonde staat met een goed gevulde orderportefeuille.
Kris Vochten: “Ik ben dankbaar voor de bijdrage die ik kon leveren aan het verstevigen van SMT Belgium nv's marktpositie en het noodzakelijke veranderingstraject van een verkooporganisatie van machines naar een servicegerichte organisatie. Ik heb het als voorrecht ervaren te werken met collega’s die SMT Belgium nv met grote toewijding tot een fantastisch bedrijf maken.”
CEO SMT Benelux B.V. Heino Westdijk: “Het is tot onze grote spijt dat Kris SMT Belgium nv verlaat. Onder zijn leiding heeft het bedrijf over de jaren heen een uitstekende bijdrage mogen leveren aan het resultaat van de Benelux groep. Wij zijn nu in de bevoorrechte situatie dat Kris een solide bedrijf achterlaat en ons de tijd geeft ons aan te passen aan de nieuwe situatie. Wij wensen hem veel geluk en succes in zijn verdere carrière en vertrouwen op een blijvende vriendschap.”