naar top
Menu
Logo Print

KIES DE JUISTE DAKBEDEKKING VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

ELKE SITUATIE VEREIST EEN ANDERE INVULLING VAN DAKBEDEKKING

Bladlood, dakleien, kleidakpannen, en veel meer. Er zijn heel wat verschillende dakbedekkingen mogelijk. Vaak wordt er gekozen naargelang de smaak van de bouwheer, want de esthetica van een huis is van hoge waarde voor de eigenaar. Toch kan er ook verkeerdelijk voor een bepaalde soort gekozen worden en kunnen er heel wat fouten gebeuren tijdens de plaatsing.

Bladlood

BLADLOOD

Bladlood is een goede keuze voor een optimale waterkering in muren, boven kozijnen, op daken en bij dakkapellen. De plaatsing van bladlood is relatief eenvoudig, maar toch worden er af en toe fouten gemaakt.

Vaak voorkomende fouten bij plaatsing
Vlotte plaatsing en duurzaamheid troef

Dakleien

DAKLEIEN

Waar er vroeger enkel gewerkt werd met natuurleien, is er de laatste jaren een enorme shift op de markt naar varianten. Momenteel kan er uit een heel gamma leien worden gekozen, waaronder niet enkel natuurleien, maar ook vezelcementleien en bitumenleien.

Duurzame dakleien bieden garantie op kwalitatieve dakbedekking
Kwalitatieve dekkingswijzen voor dakleien

KleidakpannenKLEIDAKPANNEN

Een hellend dak blijft voor de Belg de kers op de taart die zijn woning is. Voor de dakbedekking blijven de typische kleidakpannen het nog steeds uitstekend doen. Deze pannen hebben zichzelf als het ware telkens opnieuw uitgevonden door mee te evolueren met technieken en trends in de markt.

Kleidakpannen populaire keuze voor hellend dak
Soorten kleidakpannen

GrootdakformaatGROOTFORMAATDAKPANNEN

Met dakpannen met een groot formaat kan men sneller en dus ook voordeliger werken. Deze dakpannen komen bovendien tegemoet aan de vraag naar middelen om duurzamer bouwen te combineren met een esthetisch eisenpakket.