naar top
Menu
Logo Print
Vandix Natuursteentegels

NATUURSTEEN KIEZEN

Specialist Vandix toont en informeert

Natuursteen is tijdloos. Het ziet er natuurlijk uit en straalt dat beetje luxe uit. Bovendien is natuursteen zeer duurzaam, dus is het uitermate geschikt voor toepassingen in de tuin. VANDIX biedt een ruim gamma van natuursteentegels voor binnen en buiten, kleiklinkers en keramische tegels voor buitentoepassingen en siergrind.

INDRUKWEKKEND TOONPARK

Oostende toonpark vandixHet toonpark is de sterke troef van VANDIX. Naast de opslagruimten in de buurt van Oostende ligt een park van meer dan 1.500 m². Het is 7/7 open. Je kan meer dan 150 vloertypes zien. Van elk type ligt er telkens minstens 4 m². Zo krijg je een goed idee over hoe een bepaalde tegel eruitziet. Je kan erover lopen en de structuur voelen. Je maakt dus echt kennis met het materiaal. Omdat de tegels telkens met een ander legpatroon geplaatst zijn, kan je perfect die keuze maken die bij jou thuis het mooist tot haar recht zal komen. Noteer ter plaatse het nummer van de vloer die je mooi vindt, via mail kan je meer info opvragen en een bestelling plaatsen. Naast de tegelvloeren vind je ook een ruim gamma van boordstenen, brievenbussen, siergrind, steenkorven en afwateringssystemen.

MATERIAALKENNIS CRUCIAAL

Ook correcte informatie over de honderden soorten terrastegels en natuursteenproducten is van belang. Welk formaat tegel kies je voor een oprit? Welk legverband is geschikt voor een terras? Hoe breed moet een voeg zijn om barsten te vermijden? Welk voegmiddel gebruik je? Op welke manier gaat de tegel verouderen? Hoe kan je natuursteen het best onderhouden? De juiste antwoorden op dit soort vragen helpen je de juiste keuze te maken.Je kan de specialisten van VANDIX aanspreken in het toonpark. Dat kan op vrijdagnamiddag van 14 tot 18 uur, op zaterdagvoormiddag van 09 tot 13 uur of na afspraak. Tijdens een open adviesgesprek geven ze alle informatie die je nodig hebt. De objectieve gegevens krijg je via het DOP-certificaat dat je kan opvragen via de website.

 

VANDIX

VANDIX

KUIPWEG 6
8400 OOSTENDE
+32476211177
+3250318098