17 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Bouwmaterieel huren of kopen?

120pxHet aanschaffen van eigen machines is niet enkel duur, maar zorgt voor onzekere situaties. Het kan namelijk voorkomen dat er in bepaalde omstandigheden niet met die bepaalde machines gewerkt kan worden. Slecht voor het rendement dus. Gelukkig kan er dus ook gehuurd worden, en betaal je enkel voor de tijd waar het bouwmaterieel nodig is. In dit online magazine zetten we alle voor- en nadelen van het huren van bouwmaterieel op een rijtje, sommen we op wat uw rechten en plichten zijn als huurder én brengen we een interview met Carole Bachmann van de European Rental Association. Wilt u overigens weten wat de toekomst brengt in geveltechnologie, schrijf u dan snel in voor BuildUp, ons unieke kennis- en netwerkevent over 'geventileerde 'gevels'!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Kamp C bouwt eerste volledig circulaire bedrijfsgebouw in vlaanderen
Beroepsorganisaties verzetten zich tegen deelplatformen
Recordaantal bezoekers op Open Wervendag
Golf van innovatie kondigt nieuwe activiteiten aan
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Twee nieuwe vorkheftrucks voor alle terreinen
De graafmachines die prestatie en innovatie naar een hoger niveau tillen
Prestaties van een midigraafmachine en voordelen van een compacte graafmachine
Meer innovaties

BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel. Dat is geen wonder, aangezien heel wat bedrijven daardoor een gebrek aan liquide middelen voorhanden hadden.
Volledig artikel lezen

HUREN ZONDER KUREN: DE STRIKTE REGELS ROND HET HUREN VAN BOUWMATERIEEL

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

“HUURSECTOR SPEELT BELANGRIJKE ROL IN DUURZAME ECONOMIE"

De ERA, voluit de European Rental Association, behartigt de belangen van verhuurbedrijven over heel Europa. We hadden in Brussel een aangenaam gesprek met Carole Bachmann, sinds enkele jaren één van de drijvende krachten achter de organisatie.
Volledig artikel lezen

EXPERTISE LAYHER TOEGANKELIJK VOOR KMO'S

Layher pronkt graag met de grote steigerprojecten die het internationale bedrijf overal ter wereld uitvoert en begeleidt. Van kathedralen tot stations, van de Pont Adolf te Luxemburg tot de Brug van den Azijn te Deurne.
Volledig artikel lezen

HUURLAND OPENT ELFDE FILIAAL IN ZELLIK

Huurland, de verhuurder van machines voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin, opent plechtig zijn 11e filiaal in Zellik. De opening staat helemaal in het verlengde van de toekomstvisie van het bedrijf.
Volledig artikel lezen

EURO RENT INVESTEERT FORS IN BOUWMATERIEEL

Euro Rent Machineverhuur met vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas voegde onlangs diverse grondverzetmachines en ander bouwmaterieel toe aan haar verhuurvloot.
Lees meer

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

WAT BRENGT DE TOEKOMST IN DE GEVELTECHNOLOGIE?

Ir. Arch. Maaike Berckmoes (Principe Façade Engineering, VK Group) verwierf in binnen- en buitenland tonnen ervaring in gevelontwerp. Op BuildUp spreekt zij over innovaties in de geveltechnologie en toont zij diverse geïntegreerde geveloplossingen.
Volledig artikel lezen

GEVENTILEERDE PREFABGEVEL IN HOUTSKELETBOUW

Voor een nieuwbouw groepspraktijk in Astene ontwierp SITO Architecten een hedendaags pand, dat volledig in houtskeletbouw werd opgetrokken. PxP Projects tekende voor de volledige studie, productie én plaatsing van alle wanden, vloeren en dakelementen waarin enkele duurzame oplossingen van Siniat werden verwerkt.
Volledig artikel lezen

WILLEMEN GROEP BEMACHTIGT RESTERENDE 50% VAN DE AANDELEN VAN KUMPEN NV

Op de algemene aandeelhoudersvergadering van Kumpen werd de resterende 50% van de aandelen van Kumpen nv overgedragen aan Willemen Groep. De groep maakt van de gelegenheid gebruik om haar organisatiestructuur een nog meer toekomstgerichte vorm te geven.
Lees meer

GRATIS SPEELSCHEMA WK 2018

Het wereldkampioenschap voetbal begint op donderdag 14 juni in het Loezjniki stadion in Moskou. Om 17 uur Belgische tijd trapt gastland Rusland af tegen Saudi-Arabië voor de openingswedstrijd van het 21e WK.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bouwmaterieel huren of kopen?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be