27 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beslissingen wetgever discrimineren nieuwbouw

120pxIn februari mocht Louis Amory officieel de fakkel overnemen van Joost Callens als voorzitter van de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers. In een dubbelinterview gingen de twee volmondig in op de problematiek rond energieverslindende woningen, de trends in de sector en het belang van een verenigde stem voor bouwondernemingen. De charme van natuursteen als duurzame gevelbekleding bestaat in de uniciteit van elk paneel. Het spelen met afwerkingen, tinten en formaten maakt een gevel nog aparter. Bitumineuze dakbedekkingen kennen wereldwijde toepassingen op miljarden vierkante meters dak. Sinds ongeveer de jaren 80 hebben nieuwe technologieën gezorgd voor betere bitumen dakbanen met een zekere waterdichtheid en een langere levensduur.
Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...
Manifest voor digitalisering goedgekeurd
Geen nieuwe energievereisten zonder impactstudie
Besix Group lanceert Start-Ups Accelerator
Jan De Nul krijgt erkenning voor duurzaam ondernemen
Nieuwe merknaam en dochterbedrijf voor Hitachi Koki
'Val als een blok voor de waterweg'
Meer nieuws

BESLISSINGEN WETGEVER DISCRIMINEREN NIEUWBOUW

In februari mocht Louis Amory officieel de fakkel overnemen van Joost Callens als voorzitter van de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers. Dat is een beroepsfederatie binnen de Confederatie Bouw.
Volledig artikel lezen

AFWERKING BEPAALT UITZICHT VAN NATUURSTENEN GEVELBEKLEDING

De oppervlakken van twee natuursteenpanelen uit eenzelfde groeve die een verschillende afwerking krijgen, kunnen esthetisch erg van elkaar verschillen. De keuze van een oppervlaktebewerking hangt echter niet alleen af van een esthetische voorkeur.
Volledig artikel lezen

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER OM ESTHETIEK VAN DAKBEDEKKING TE VERBETEREN?

Bij het aanleggen of vervangen van een dak op een bijgebouw heeft de Belg steeds meer aandacht voor het uitzicht. Voor bijgebouwen is er dan ook een groot assortiment van dakbedekkingen beschikbaar, van traditioneel tot afwijkend.
Volledig artikel lezen

DE ZIGEUNER IS BESTE BOUWTEAM LIMBURG 2018

Bouwunie Limburg schrijft jaarlijks samen met een aantal toonaangevende partners uit de bouwsector een wedstrijd voor Het Beste Bouwteam uit. Een wedstrijd waarbij verschillende bouwteams met elkaar kunnen wedijveren voor de titel van het beste bouwteam, een team dat uitblinkt door hun unieke samenwerking en een meerwaarde creëerde voor de bouwsector.
Lees meer

TIPS & TRICKS ROND WOONUITBREIDINGEN

Hoe met houtskeletbouw snel en efficiënt woonruimte uitbreiden? Dat vernamen meer dan 300 bouwondernemers eind mei en begin juni tijdens de reeks Bouwunie-infosessies over dit onderwerp.
Lees meer

OPRICHTING CONSTRUCTION ACADEMY VOOR BOUWPROFESSIONALS

Op 4 juni 2018 ondertekenen Confederatie Bouw Limburg, Hogeschool PXL en UHasselt een charter 'levenslang ondersteunen, begeleiden en informeren van de bouwprofessional'.
Lees meer

WISSEL AAN TOP VAN BOUWUNIE

De Raad van Bestuur van Bouwunie heeft beslist om Jean-Pierre Waeytens, huidig secretaris-generaal van Bouwunie, en Bart Verstraete, nu directeur marketing van Bouwunie, voor te dragen om vanaf 16 augustus de fakkel over te nemen van huidig gedelegeerd bestuurder Hilde Masschelein die op eigen vraag een carrièreswitch maakt.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Beslissingen wetgever discrimineren nieuwbouw

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be