22 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEnkel optimaal gebruik telematica leidt tot efficiëntie


O
nze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt. Bovendien komen de nieuwigheden zo snel dat het moeilijk bij te houden is wat er nu precies al mogelijk is. Een overzicht vindt u in deze nieuwsbrief.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Gentse Boekentoren krijgt nieuwe gevel

Thema-avond innovatieve gevels

Nieuwe merkstrategie voor Manitou Group

Hitachi moderniseert Europese fabriek van minigraafmachines

Meer nieuws

ENKEL OPTIMAAL GEBRUIK TELEMATICA LEIDT TOT EFFICIËNTIE

Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt.
Volledig artikel lezen

ZELF MACHINES EN VRACHTWAGENS TESTEN OP EERSTE DEMO DAYS

Op zaterdag 8 en zondag 9 september organiseert Matexpo de eerste editie van zijn Demo Days op de voormalige zandgroeve van Sodewa in Braine-l'Alleud. Een nieuw, tweejaarlijks event dat zich richt op professionele gebruikers van machines over verschillende sectoren.
Volledig artikel lezen

STERK STAAN OP DE MARKT VAN MORGEN!

Om sterk te staan op de markt van morgen! Nieuw programma opleidingen en seminaries duurzame gebouwen voor Bouwprofessionals actief in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Lees meer

“ONZE STERKSTE TROEVEN ZIJN ONZE VOORRAAD EN ONZE SERVICE"

Palmaers Vakhandel is een echte onestopshop voor vakmensen in de bouwsector en voor de kritische particulier. Het is een plaats waar men zowel klein handgereedschap als grote graafmachines kan vinden.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE VOORDELEN VAN HUREN

Aannemers kunnen bij Euro Rent terecht voor de huur van hybride CO2-neutrale graafmachines. Krachtige machines waarmee in zowel diesel- als elektrische modus graaf- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
Lees meer

ZO EENVOUDIG WAS ONLINE HUREN NOG NOOIT

Huurland breekt weer de trend, met haar nieuwe website. Online huren was nooit zo makkelijk. Navigeer direct door de acht rubrieken van de catalogus en krijg een mooi overzicht van alle machines.
Lees meer

BOUWVERGUNNINGEN STEEDS MEER ZAAK VAN PROFESSIONALS

Terwijl in 2000 nog 52% van de afgeleverde bouwvergunningen bestemd was voor particulieren, is dit in 2016 verminderd tot 30%. De vergunningen voor overheden zijn toegenomen maar blijven in aandeel beperkt.
Lees meer

"EERSTE SMART-GEBOUWEN WORDEN TEGEN ZOMER 2019 VERWACHT"

BESIX Group, wereldspeler met solide ervaring in het ontwerp en de realisatie van complexe gebouwen, en Proximus, het Belgische telecommunicatie- en ICT-bedrijf, kondigden op 19 juli een strategisch partnerschap aan.
Lees meer

GRATIS ABONNEMENT OP NIEUW VAKBLAD FLOORTECH

De eerste editie van FloorTech is een feit! Floortech is hét nieuwe vakblad voor plaatsers van vloerbekleding. Via een evenwichtige mix van actualiteit, nieuwe producten, vaktechnische dossiers, inspirerende cases, boeiende interviews met collega-plaatsers en prikkelende visiegesprekken houdt Floortech u uitgebreid op de hoogte van harde vloeren, zachte vloerbekleding en parket.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Enkel optimaal gebruik telematica leidt tot efficiëntie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be