4 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde, op specifieke individualisering en daardoor ook modulair gestructureerde marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting. Generatoren zijn onontbeerlijk op de werf. Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Vlaamse steden moeten even leefbaar worden als buitengebied

Confederatie Bouw wil aantal bedrijfsongevallen in de sector tegen 2020 halveren

Bouwunie verwijt Vlaamse regering inconsequente houding

Eengezinswoningen hebben tot 33% meer kans op een slechte gezondheid dan meergezinswoningen

Confederatie Bouw over Pano-reportage faillissementsfraude bouw

Meer nieuws

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

KIES EEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE GENERATOR KIEZEN?

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.
Volledig artikel lezen

JUISTE KEUZE DIAMANTSCHIJF VERLENGT DE LEVENSDUUR

160pxOndertussen biedt Klingspor een compleet assortiment diamantschijven aan, waarbij de toepassingsmogelijkheden heel breed gaan. Ze worden namelijk ingezet voor het doorslijpen van verschillende beton-, keramiek-, steen- en natuursteensoorten.
Volledig artikel lezen

WELK TYPE NATUURSTEEN IS HET BEST GESCHIKT VOOR UW PROJECT?

'Natuursteen' is de overkoepelende term voor een breed gamma natuurlijk gevormde steensoorten met sterk uiteenlopende eigenschappen. De commerciële indeling - die vertrekt van het uitzicht van de steen - is vanuit een geologisch standpunt - die vooral kijkt naar de bestanddelen - echter niet altijd correct.
Volledig artikel lezen

PROWOOD 2018 KOMT ERAAN

Prowood 2018 lijkt nu al een kroniek te worden van een succeseditie. In vergelijking met de vorige editie van hét trefpunt voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België zullen er meer exposanten aanwezig zijn, dit op een grotere beursoppervlakte.
Volledig artikel lezen

MANNEKEN PIS IS BOUWVAKKER GEWORDEN

Manneken Pis is bouwvakker geworden. De Confederatie Bouw schonk hem namelijk een bouwvakkerskostuum. “Met deze gift aan de Orde van de Vrienden van Manneken Pis drukken we de fierheid van ons beroep en onze sector uit", zegt Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.
Lees meer

BOUWSECTOR EN FEDRIS LANCEREN “WEES ALERT VOOR ASBEST"

Het Federaal agentschap voor beroepsrisico's Fedris en het sectoraal fonds voor de bouwsector Constructiv, lanceren samen een sensibiliserings- en preventiecampagne over de blootstelling aan asbest.
Lees meer

TWEEDE ISOLATIEDAG BENADRUKT BELANG ENERGIEZUINIGE WONING

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseerden Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw in samenwerking met het Vlaams Energieagentschap op zaterdag 22 september de tweede Vlaamse Isolatiedag.
Lees meer

HIMOINSA EN VANDAELE 25 JAAR SAMEN!

Vandaele Machinery, al sinds 1993 verdeler van Himoinsa stroomaggregaten in België, en Himoinsa vieren dit jaar hun kwarteeuw samenwerking.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be