18 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKeramische binnenmuurstenen aan een revival bezig

Door een tekort aan geschikte uitvoerders begonnen keramische binnenmuurstenen tien jaar geleden aan populariteit in te boeten. Het signaal voor de fabrikanten om met deze steen op zoek te gaan naar nieuwe verwerkingsmethodes die eenvoudiger en efficiënter zijn. Het maakt dat de keramische binnenmuursteen de laatste jaren aan een revival bezig is. Het aanschaffen van eigen machines is niet enkel duur, maar zorgt voor onzekere situaties. Gelukkig kan er dus ook gehuurd worden, en betaal je enkel voor de tijd waar het bouwmaterieel nodig is. In deze nieuwsbrief sommen we op wat uw rechten en plichten zijn als huurder.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Gratis studieavond 'design against crime'

Aantal gebouwen met 13,5% gestegen

Verhoogde fiscale aftrek voor investeringen in energie-efficiëntie noodzakelijk

Sector blijft gekant tegen afschaffing van de vestigingsreglementering

Maatregelen tegen oneerlijke concurrentie zijn ontoereikend

Meer nieuws

NIEUWE VERWERKINGSMETHODES LUIDEN REVIVAL IN VOOR KERAMISCHE BINNENMUREN

Door een tekort aan geschikte uitvoerders begonnen keramische binnenmuurstenen tien jaar geleden aan populariteit in te boeten. Het signaal voor de fabrikanten om met deze steen op zoek te gaan naar nieuwe verwerkingsmethodes die eenvoudiger en efficiënter zijn.
Volledig artikel lezen

EEN STEVIG HUIS START OP EEN STERKE KIMBLOK!

160pxDumoulin Bricks ontwikkelde een keramische kimblok - K BLOK - met een druksterkte van 15 N/mm² en van 25 N/mm². Daarmee heeft deze bouwknoop een identieke druksterkte als de traditionele baksteen of lijmblok die erbovenop komt te staan.
Lees meer

MAAK KANS OP DE NIEUWE ACCUSLAGSCHROEVENDRAAIER VAN BOSCH PROFESSIONAL!

De GDX 18V-200 C Professional beschikt over een maximaal draaimoment van 200 Newtonmeter en een zeer korte kop met 147 millimeter. Bosch Professional biedt twee lezers van het vakblad Aannemer de unieke kans om dit efficiënte toestel te testen.
Lees meer

BOOR HET PERFECTE GAT MET EEN DIAMANTBOOR

160pxDiamantboren behoren ook tot het aanbod van Klingspor. Zulke boren bestaan doorgaans uit een boorhuls en één of meerdere segmenten van gestolde metaalpasta met daarin synthetische diamanten.
Volledig artikel lezen

BOUWMATERIEEL: HUREN OF KOPEN? THAT'S THE QUESTION

Sinds de crisis is er een heuse trend te merken in de huur van bouwmaterieel. Dat is geen wonder, aangezien heel wat bedrijven daardoor een gebrek aan liquide middelen voorhanden hadden.
Volledig artikel lezen

HUREN ZONDER KUREN: DE STRIKTE REGELS ROND HET HUREN VAN BOUWMATERIEEL

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

KRIS VOCHTEN NEEMT DAGDAGELIJKSE LEIDING JCB BELUX OVER

Na 40 jaar JCB, waarvan 20 jaar als managing director, is de tijd gekomen voor de heer René Wetzels om een stapje terug te zetten. Na een inwerkperiode van 3 maanden zal Kris Vochten per 1 januari 2019 de dagdagelijkse leiding en verantwoordelijkheid van JCB België en JCB Nederland op zich nemen.
Lees meer

BOBCAT EMEA EN VANGAEVER N.V. VERLENGEN HUN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Dankzij de uitstekende verkoopresultaten en de grote klantentevredenheid op gebied van naverkoop werd de concessieovereenkomst tussen het merk Bobcat en dealer Vangaever N.V. met veel enthousiasme verlengd..
Lees meer

JORIS HAEMS NIEUWE DIRECTEUR VOOR ECOPUUR

EcoPuur, totaalaannemer op vlak van duurzame energietechnieken, heeft sinds juni 2018 een nieuwe directeur: Joris Haems. Zijn aanstelling is het gevolg van de groei van EcoPuur.
Lees meer

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Keramische binnenmuurstenen aan een revival bezig

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be