9 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Rotatielaser handig in alle bouwfases

120pxDe rotatielaser bereikt binnen de bouwsector een zeer groot toepassings­gebied en is om die reden een veel gebruikt toestel. Daarom bekijken we deze apparaten eens van dichterbij, gaan we na waar ze kunnen worden ingezet, en overlopen we enkele aantrekkelijke functies, kenmerken en uiteraard de belangrijkste aankoop­criteria. Als we het over aan te raden dakconstructies hebben, dan komen we bij ten eerste bij het type warm dak terecht. Dit type, toepasbaar bij houten en massieve constructies, is de meest gekozen optie in ons land. De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Rotatielaser handig in alle bouwfases

Waarop letten bij een warm dak?

Autosalon 2019 doet u dromen over de ideale bedrijfswagen

Relevant nieuws uit de sector ...

Aantal vacatures in de bouw hoger dan ooit

Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn

Drones kunnen werfdiefstallen tegengaan

Conjunctuur vaart richting dichte mist

Minder btw bij sloop en heropbouw

Meer nieuws

ROTATIELASER HANDIG IN ALLE BOUWFASES

De rotatielaser bereikt binnen de bouwsector een zeer groot toepassingsgebied en is om die reden een veel gebruikt toestel. Daarom bekijken we deze apparaten eens van dichterbij, gaan we na waar ze kunnen worden ingezet, en overlopen we enkele aantrekkelijke functies, kenmerken en uiteraard de belangrijkste aankoopcriteria.
Volledig artikel lezen

WAAROP LETTEN BIJ EEN WARM DAK?

Als we het over aan te raden dakconstructies hebben, dan komen we bij ten eerste bij het type warm dak terecht. Dit type, toepasbaar bij houten en massieve constructies, is de meest gekozen optie in ons land.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

HUURLAND OUDENAARDE EN EKE FUSIONEREN IN 2019

Op 7 januari 2019 worden de filialen Huurland Oudenaarde en Eke samengebracht tot één groot filiaal in Eke. Het filiaal is nog steeds gelegen op de gekende, vlot bereikbare locatie aan de N60, in het industriegebied van de Makro.
Lees meer

OPLEIDING ALGEMEEN AANNEMER BIJ SYNTRA WEST

Werk je graag in de bouw? Ben je een kei in de coördinatie en opvolging van bouwwerken? Hou je ervan klanten te adviseren? Ben je leergierig en wil je je graag verdiepen in het verloop van het bouwproces? Dan spreekt de job als algemeen aannemer je zeker aan! Op 4 februari 2019 organiseert Syntra West deze opleiding in Kortrijk.
Lees meer

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN DE FEBE ELEMENTS AWARDS 2018

FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, organiseerde op donderdag 29 november 2018 de zevende editie van de FEBE Elements Awards in de Versluys Arena te Oostende.
Lees meer

TOTAALOVERZICHT VAN DE SNEL EVOLUERENDE SOLARMARKT OP INTERSOLUTION 2019

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger.
Volledig artikel lezen

WIJZIGING IN KILOMETERHEFFING VOOR VRACHTWAGENS

Op 1 januari 2019 werden in België twee wijzigingen doorgevoerd in de kilometerheffing voor vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC.
Lees meer

STRATEGISCHE SAMENWERKING MET DEENSE TECHNOLOGIELEIDER IN 3D-BETONPRINTEN

De PERI Groep, een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van bekisting en steigers voor de bouwsector, verwerft een belang in de Deense 3D-betonprintspecialist COBOD International A/S uit Kopenhagen.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Rotatielaser handig in alle bouwfases

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be