24 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Veilig en efficiënt aan de slag met diamantzaagbladen

120pxEen veelgebruikt gereedschap in de bouwsector is de diamantzaag. Vaak worden ze echter fout gebruikt, waardoor er snel slijtage ontstaat. In dit online magazine gaan we dieper in op hoe je veilig en efficiënt aan de slag kan met diamantzaagbladen. Platte daken zijn aan de buitenkant altijd voorzien van een zeer dampremmende waterdichting. Het vocht in het dak kan dus nauwelijks naar buiten toe uit­drogen. Daarom moet u steeds voldoende aandacht besteden aan de vochthuis­houding. Een correcte plaatsing van onderdakfolies garandeert een perfecte bescherming van de dakisolatie en de onderliggende dakconstructie. Zowel wind en regen als poedersneeuw kunnen anders voor warmteverliezen zorgen of maken dat de theoretisch berekende isolatiewaardes niet gehaald worden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Veilig en efficiënt aan de slag met diamantzaagbladen

Af te raden dakconstructies en belangrijke isolatieadviezen

Correct plaatsen onderdakfolie garandeert perfecte bescherming

Dobbit tv zoekt aannemers

Relevant nieuws uit de sector ...

Daling ondernemerstevredenheid maar hoop voor 2019

Deschacht breidt uit naar Hasselt

BMP building services innoveert met twee nieuwe afdelingen

Digitale ondersteuning voor bouwondernemers

Franse markt voor grondverzetmachines blijft groeien

Meer nieuws

VEILIG EN EFFICIËNT AAN DE SLAG MET DIAMANTZAAGBLADEN

Diamantzagen zijn niet meer weg te denken uit de bouwsector. Hoewel bijna iedereen er een heeft, merken producenten en verkopers dat ze vaak fout worden gebruikt, waardoor er niet efficiënt gewerkt wordt.
Volledig artikel lezen

AF TE RADEN DAKCONSTRUCTIES EN BELANGRIJKE ISOLATIEADVIEZEN

Platte daken zijn aan de buitenkant altijd voorzien van een zeer dampremmende waterdichting. Het vocht in het dak kan dus nauwelijks naar buiten toe uit­drogen.
Volledig artikel lezen

CORRECT PLAATSEN ONDERDAKFOLIE GARANDEERT PERFECTE BESCHERMING

Een correcte plaatsing van onderdakfolies garandeert een perfecte bescherming van de dakisolatie en de onderliggende dakconstructie. Zowel wind en regen als poedersneeuw kunnen anders voor warmteverliezen zorgen of maken dat de theoretisch berekende isolatiewaardes niet gehaald worden.
Volledig artikel lezen

DOBBIT TV ZOEKT AANNEMERS

Voor de tv-reeks Smart Home is Dobbit tv op zoek naar architecten en aannemers die, afwisselend met collega Sam van Welden, de presentatie van een aflevering op zich willen nemen (tweetaligheid is hierbij een meerwaarde).
Lees meer

INNOVATIEF BOUWEN IN EINDHOVEN

Na de eerste 3D constructieve geprinte betonnen brug ter wereld in Gemert is het tijd voor een vervolg. Dat kan nu in Eindhoven, waar Weber Beamix en BAM Infra een 3D-betonprintfaciliteit hebben geopend.
Lees meer

BOUWUNIE LIMBURG NEEMT AFSCHEID VAN VOORZITTER LEON PETERS

Bouwunie Limburg neemt afscheid van haar voorzitter Leon Peters (Dakwerken Peters Leon, Maaseik). Huidig ondervoorzitter Jos Meekers (Bouwbedrijf Meekers, Tongeren) neemt samen met Erik Hoebers (Hotec nv, Genk) als tweede ondervoorzitter voorlopig de fakkel over.
Lees meer

CLUSTA ORGANISEERT OPLEIDINGEN BETONSTAAL

Betonstaal wordt verwerkt als versterkend element in beton om trekkrachten op te nemen. Dat kan met individuele staven of met wapeningskorven. Lasverbindingen komen dan ook vaak voor.
Lees meer

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Veilig en efficiënt aan de slag met diamantzaagbladen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be