6 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Bouwt, renoveert of breidt u al uit met constructiestaal?

120pxHet bouwproces moet sneller, het kostenplaatje moet goedkoper en het eindresultaat moet duurzamer worden. Een van de oplossingen die aan populariteit wint, is staalbouw, meer bepaald staalframebouw en staalskelet­bouw. Er zijn dan ook heel wat gebieden waarin staalbouw kan worden toegepast. Geluidsoverlast wordt gezien als een van de meest comfortbedreigende factoren in onze maatschappij. Een optimale geluidsisolatie is de enige oplossing om lawaaihinder tegen te gaan en vervelende geluids­invloeden te weren. Ook blikken we terug op een recordeditie van het Auto-Moto-Van Salon in Brussel waarop de Volkswagen CV werd verkozen tot Most Loved Van en SIGMA-voorzitter Dries Van Haut een alweer positief maar toch lastig jaar analyseerde in zijn jaarlijkse nieuwjaars­toespraak aldaar...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Praktische overwegingen bij residentiële staalbouw

Akoestische voorzetwanden zorgen voor leefbare woning

Batibouw toe aan zijn zestigste editie

Uitzonderlijke toeloop en bezoekersrecord voor 97e Brussels Motor Show

Volkswagen CV verkozen tot Most Loved Van 2019

Relevant nieuws uit de sector ...

Bouwondernemers schatten 2019 positief in

Vijf tips voor lean bouwen

Weg naar het werk verloopt steeds trager

Nog geen interfederaal mobiliteitsakkoord

Centrale rol klimaatdoelstellingen in nieuwe samenwerkingsovereenkomst VEB

Meer nieuws

BOUWEN, RENOVEREN OF UITBREIDEN MET CONSTRUCTIESTAAL

Het bouwproces moet sneller, het kostenplaatje moet goedkoper en het eindresultaat moet duurzamer worden Een van de oplossingen die aan populariteit wint, is staalbouw, meer bepaald staalframebouw en staalskeletbouw.
Volledig artikel lezen

AKOESTISCHE VOORZETWANDEN ZORGEN VOOR LEEFBARE WONING

Geluidsoverlast wordt gezien als een van de meest comfortbedreigende factoren in onze maatschappij. Een optimale geluidsisolatie is de enige oplossing om lawaaihinder tegen te gaan en vervelende geluids­invloeden te weren.
Volledig artikel lezen

TOEGEVOEGDE WAARDE AANPASSEN AAN VERANDERENDE BEHOEFTEN

Naar jaarlijkse gewoonte hield SIGMA ook dit jaar haar nieuwjaarsreceptie op het autosalon. Voorzitter Dries Van Haut verwachte in zijn vorige nieuwjaarstoespraak een jaar dan zelfs nog iets beter kon zijn dan het recordjaar 2017 en zag zijn voorspellingen voor het afgelopen jaar werkelijkheid worden.
Lees meer

GEÏNDUSTRIALISEERDE STRATEGIE ZORGT VOOR STERKE EIGEN PRODUCTIE

160px“Ons assortiment bestaat vrijwel uitsluitend uit producten die we in eigen huis produceren. We willen met ons diamantgereedschap iets toevoegen aan de verdringingsmarkt waar het deel van uitmaakt."
Volledig artikel lezen

BATIBOUW TOE AAN ZIJN ZESTIGSTE EDITIE

De volgende Batibouw wordt een feesteditie. Van 21 februari tot en met 3 maart 2019 zal namelijk de 60e editie plaatsvinden. In 1960 vond het Salon van de Bouw voor het eerst plaats in het centrum van Brussel.
Volledig artikel lezen

UITZONDERLIJKE TOELOOP EN BEZOEKERSRECORD VOOR 97E BRUSSELS MOTOR SHOW

Ondanks twee dagen die gehinderd werden door sneeuwval, mocht Febiac meer dan 442.000 bezoekers verwelkomen op het 97e autosalon. Een recordcijfer voor het Auto-Moto-Van Salon én een zeer duidelijk signaal van de Belgische burger over het belang dat zij hechten aan hun individuele mobiliteit.
Volledig artikel lezen

VOLKSWAGEN CV VERKOZEN TOT MOST LOVED VAN 2019

De Volkswagen CV werd op het salon voor lichte bedrijfsvoertuigen in Brussel verkozen tot de Most Loved Van 2019. De tweede plaats van deze verkiezing, georganiseerd door Febiac en Transportmedia, ging naar Ford.
Volledig artikel lezen

FINANCIERING BESTELWAGEN BIEDT TAL VAN FISCALE VOORDELEN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bouwt, renoveert of breidt u al uit met constructiestaal?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be