15 mei 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vermijd zware investeringen: kies voor huren

120pxHuren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen. Er zijn echter heel wat richtlijnen verbonden aan het huren en verhuren van bouwmachines en ook de digitalisering zorgt voor een ware revolutie.

Met ruim 40 jaar ervaring heeft Lietar een stevige reputatie opgebouwd in de verkoop en de verhuur van gereedschap voor professionals en ervaren particulieren. Een boeiend gesprek met David Lietar, de zoon van de oprichter van de onderneming, en zijn echtgenote, Sophie Mainil, die de onderneming in 1998 is komen versterken.

Houtskeletbouw is een lichte bouwmethode met relatief gezien weinig massa erin verwerkt. Dit is een intrinsiek nadeel op akoestisch vlak dat men echter ruimschoots weer kan compenseren door een intelligente opbouw en detaillering.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Te weinig energiebesparende renovatiewerken

Bedrijfsleiders positief over gezondheid onderneming

Bouwbarometer op hoogste peil sinds 2008

Bouw nog steeds optimistisch gestemd

Kloof met goedkopere buitenlandse arbeider verkleint

Meer nieuws

VERMIJD ZWARE INVESTERINGEN: KIES VOOR HUREN

Huren van bouwmaterieel: het komt steeds vaker voor. Bij periodiek gebruik van machines is het handig om deze voor enkele dagen of weken te gebruiken zonder de zware investeringen te hoeven doen.
Volledig artikel lezen

“OM GOED TE VERKOPEN, MOET JE VOORAL GOED INKOPEN"

Met ruim 40 jaar ervaring heeft Lietar een stevige reputatie opgebouwd in de verkoop en de verhuur van gereedschap voor professionals en ervaren particulieren. In 1997 heeft de onderneming zich bij de groep Asamco aan­gesloten om haar aanbod nog meer te diversifiëren en contacten met collega's te onderhouden.
Volledig artikel lezen

AKOESTIEK CRUCIAAL ASPECT BINNEN HOUTSKELETBOUW

Houtskeletbouw is een lichte bouwmethode met relatief gezien weinig massa erin verwerkt. Dit is een intrinsiek nadeel op akoestisch vlak dat men echter ruimschoots weer kan compenseren door een intelligente opbouw en detaillering.
Volledig artikel lezen

DE NIEUWE WEBSITE VAN LG-BETON

Door de opsplitsing van LG-Products zijn twee bedrijven ontstaan: LG-Beton en Meco Metal, twee zelfstandige bedrijven die onderdeel zijn van de Altez Construction Group.
Lees meer

DE CEUSTER LANCEERT DIGITAAL SERVICEPLATFORM

160pxDe Limburgse bouwkraanspecialist De Ceuster NV zet reeds enkele jaren in op innovatie, want de firma heeft een duidelijke visie op de toekomst. Op hun professionele kraandagen, eind april, toonden ze hun nieuw en disruptief digitaal servicemodel.
Volledig artikel lezen

OVERNAME COP DOOR VOS TOOLS

Vanaf heden gaat COP bvba verder onder de vleugels van Vos Tools bvba. De gegevens van beide firma's worden niet gewijzigd, inclusief het btw-nummer. Met een gelijklopend gamma kan Vos Tools zo verder zijn positie versterken in de markt en zich verzekeren voor de toekomst.
Lees meer

ALTIJD EEN OPLOSSING MET ASSORTIMENTEN URSA TERRA EN URSA XPS

160pxURSA is producent van minerale wol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) en beschikt over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor duurzame isolatieoplossingen.
Volledig artikel lezen

DUURZAME GEBOUWEN MET COLORCOAT®

Tata Steel streeft ernaar op de meest verantwoorde en veiligst mogelijke manier producten te vervaardigen zodat die duurzame gebouwen en constructies mogelijk maken.
Lees meer

DUURZAAM BOUWEN MET FERMACELL

Fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van producten op basis van veilige en volledig herbruikbare materialen.
Lees meer

VIDEO: CIRCULAIR BOUWEN CENTRAAL OP BUILDUP

 VIDEO'Duurzaam bouwen' volstaat niet langer, wie futureproof wil bouwen moet circulair denken. De bouwsector staat dan ook voor een disruptieve revolutie: circulair bouwen dwingt alle stakeholders tot een geïntegreerde aanpak van innovatieve bouwprocessen, maar biedt tegelijk ook volop kansen voor nieuwe businessmodellen en samenwerkingsvormen.
Video

VIDEO: SCHRIJF U IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS 2019

 VIDEOHeeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Heeft u zonet een prachtig dakgebinte opgeleverd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zeven categorieën van de Schrijn­werk Awards!
Video

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vermijd zware investeringen: kies voor huren

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be