13 december 2017

VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Strijd tegen sociale dumping gaat voort

Begin december stelde staatssecretaris voor Bestrijding van de Sociale Fraude Philippe De Backer niet alleen zijn nieuwe actieplan tegen sociale fraude voor; hij sloot meteen ook een belangrijk akkoord met Polen. Zo lijken we alweer een stapje verder in de strijd tegen sociale dumping. Maar wat met de concurrentie van klussers en doe-het-zelvers? In dit online magazine leest u alles over de diverse maatregelen. Houtskeletbouwers vinden er verder alle nuttige informatie omtrent luchtdichtheid en stofafzuiging.
Veel leesplezier!

Actueel
Palletvervoer per schip is de toekomst
Opleggertrekkende voertuigen worden kilometerheffingplichtig
Succesvolle Doosan Bobcat Demo Days
96e Europese Autosalon van Brussel boekt vooruitgang
Meer nieuws …

3 tips voor betrouwbaar werk
Nieuwste generatie generatoren
Professionele afdichtingsklussen optimaliseren
Nieuwe wiellader robuuster en betrouwbaarder
Meer innovaties ...

Ook in de houtskeletbouw is luchtdichtheid geen bijzaak

Houtskeletbouw is de bouwmethode bij uitstek waarbij een doorgedreven engineering en een gedetailleerd ontwerp doorslaggevend voor de rentabiliteit van een bepaald project kunnen zijn.
Lees het volledige artikel

Hoe kwalitatieve en duurzame luchtdichtheid verzekeren bij houtskeletbouw?

Als houtskeletbouwer steekt u veel moeite in het opbouwen en afwerken van het dampremmende luchtscherm. Dan wilt u uiteraard ook niet dat al uw werk tenietgedaan wordt door de aannemers die u opvolgen.
Lees het volledige artikel

Stofvrij werken geeft een beter resultaat

Het hoeft geen betoog dat een gezonde werkomgeving altijd beter is. Wanneer er dan naar hartenlust geschuurd wordt op een oppervlak, dan is het zaak om ervoor te zorgen dat het stof daadkrachtig verwijderd wordt.
Lees het volledige artikel

Professionele afdichtingsklussen optimaliseren

De HBS-200® Liquid Rubber haalde uitstekende testresultaten, op het gebied van o.a. (kalk- en chloor-)waterbestendigheid, drukbelasting, treksterkte, veroudering bij verhoogde temperaturen, vorst- en dooibelasting, scheuroverbruggendheid, flexibiliteit en uv-belasting.
Lees meer

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

Unizo reageert teleurgesteld op de beslissing van de federale regering om het systeem van 6.000 euro onbelast bijverdienen in werking te laten treden. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden door wie al 4/5e werkt en is niet beperkt tot de zogenaamde lijst van activiteiten.
Lees meer

Woningen krijgen woningpas en energielabel

De Vlaamse regering heeft een tussentijdse evaluatie van het Renovatiepact 2050 gehouden. Deze overeenkomst tussen de bouwsector, consumentenorganisaties en de overheid heeft als doel ervoor te zorgen dat we onze gebouwen beter renoveren en de energieprestatie van onze woningen verhogen.
Lees meer

"Sociale dumping is een Europees probleem"

Op 7 december keurde de ministerraad het jaarlijkse actieplan in de strijd tegen sociale fraude van staatssecretaris Philippe De Backer goed. Het plan bevat de prioriteiten voor de sociale inspectiediensten voor 2018, met name de internationale sociale dumping, de schijnzelfstandigen en het grootstedenbeleid.
Lees meer

FEBE Elements Awards 2017 belonen innovatie

Naar jaarlijkse gewoonte werden de meest prestigieuze, innoverende en inspirerende projecten in prefab beton in aanwezigheid van tal van genodigden (pers, minister Kris Peeters, organisaties …) extra in de verf gezet door middel van de uitreiking van de Elements Awards.
Lees meer

Video: nagenieten met de aftermovie van het Bouwcongres

 VIDEOOntdek hoe het Bouwcongres enthousiaste bouwondernemers in topconditie bracht. Maarten Vangramberen hield het overzicht op alle aanvals- en verdedigingstechnieken. Dankzij onder meer coach Franky Van Der Elst gaan bouwondernemers vanaf nu sterker het veld op.
Bekijk de video

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Bekijk de video

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Krijgt u concurrentie uit onverwachte hoek?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be