Vandersanden wordt hoofdaandeelhouder St. Joris

Steenfabriek blijf wel zelfstandig opererend bedrijf

Het internationale familiebedrijf Vandersanden Group heeft een meerderheidsbelang in St. Joris Keramische Industrie gekocht. De baksteenproducent Vandersanden wordt zo de belangrijkste aandeelhouder van de Nederlandse steenfabriek die gespecialiseerd is in keramisch geglazuurde stenen. St. Joris zal als zelfstandig opererend bedrijf blijven bestaan, met een gewaarborgde toekomst voor het huidig personeel. Ook het actueel productenaanbod blijft hetzelfde.
Voor Vandersanden Group vormt de overname een echte verrijking. “Het aanvullende productportfolio van St. Joris op ons bestaande assortiment in combinatie met het wereldwijd marktbereik van Vandersanden, is volgens ons een sleutel tot succes”, aldus Vandersanden CEO Jean-Pierre Wuytack. Ook Jeroen van Thiel, directeur van St. Joris stelt: “Met Vandersanden hebben we de ideale partner gevonden. De omvang van het bedrijf, de kennis en de betrokkenheid voor het vak, en vooral het onderliggende vertrouwen zijn de fundamenten waarop deze overeenkomst is gebaseerd.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.