Online magazines

11 juni 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Hoe de juiste hoogwerker Kiezen?
Hoogwerkers zijn een onmisbaar hulpmiddel op werven. Het is evenwel zeer belangrijk, zowel voor de veiligheid als voor de efficiëntie, om het juiste toestel voor de job te kiezen. Dat hangt af van meerdere factoren waaraan de nodige aandacht besteed moet worden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Hoogwerkers zijn een onmisbaar hulpmiddel op werven. Het is evenwel zeer belangrijk, zowel voor de veiligheid als voor de efficiëntie, om het juiste toestel voor de job te kiezen. Dat hangt af van meerdere factoren waaraan de nodige aandacht besteed moet worden.
JCB heeft zijn twee nieuwe elektrische hoogtewerkers naar buiten gebracht. De JCB S1530E en S4550E komen de gelederen van het bedrijf versterken. De basis van beide machines is zoals telkens het gekende prestatieniveau van de JCB-familie.
Werken in de hoogte moeten steeds op een veilige manier worden uitgevoerd. Een hoogwerker is dan ook geen overbodige luxe. Voor het kopen of huren van zo'n bouwmachine kan u terecht bij VTN Europe uit Heist-op-den-Berg, Belgisch verdeler van Hinowa.
Met de hoogwerker kan de operator snel en op de veiligste manier aan hoogtes die hij met een simpele ladder onmogelijk kan bereiken. Veilig wordt het echter pas mits de juiste planning, voorbereiding en kennis.
Bij Huurland kan je hoogwerkers en schaarliften huren voor elke job. Je vindt er de nieuwe elektrische manlift 6 m en schaarliften tot 18 m, maar ook kniktelescopen en spinhoogwerkers die tot 26 m hoog gaan.
Maak kennis met het uitgebreide gamma bedrijfsvoertuigen van Nissan en vind de topper die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.
Bobcat heeft zijn nieuwe R-serie verreikers voor de bouw en de agrarische sector voorgesteld. In een online persmoment werden alle vernieuwingen van de nieuwe modellen naar buiten gebracht. Deze passen telkens bij de Next is Now-filosofie van het bedrijf.
Brandveiligheid is één van de belangrijkste aspecten voor gevels. Ook vandaag de dag zitten aannemers, architecten en andere bouwprofessionals geregeld met vragen. Reden genoeg om er extra aandacht aan te besteden, concludeerden de leden xthermo.
Het WTCB ontwikkelt een applicatie om bouwprofessionals te helpen een gestructureerde diagnose uit te voeren vóór aanvang van renovatiewerkzaamheden. En zij hebben uw hulp nodig om ze beter te ontwerpen!
Voor de dertiende maal heeft ZinkInfo Benelux haar tweejaarlijkse trofee voor thermisch verzinken uitgereikt. Uit de meer dan 70 inzendingen heeft de jury dit jaar 3 topprojecten bekroond.
Zoals je inmiddels ongetwijfeld weet kan MATEXPO dit jaar gewoon doorgaan. En jij kan er dankzij jouw vakplatform Aannemer/InfraStructure opnieuw gratis bij zijn! Het enige wat je moet doen is de code AAN2721 ingeven bij jouw online registratie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.