Online magazines

14 april 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Hoe zeer efficiënt bouwen met binnenmuurstenen?
Met binnenmuurstenen kunt u zeer efficiënt binnenwanden optrekken. En daarbij hebt u keus uit heel wat opties: van traditioneel te vermetselen snelbouwstenen over de variant met tand- en-groefverbinding tot te verlijmen versies, naast gips-, kalkzandsteen- en cellenbetonblokken. Een overzicht in dit online magazine...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Met binnenmuurstenen kunt u zeer efficiënt binnenwanden optrekken. En daarbij hebt u keus uit heel wat opties: van traditioneel te vermetselen snelbouwstenen over de variant met tand-en-groefverbinding tot te verlijmen versies, naast ...
Nauwkeuriger, rendabeler en sneller dan ooit: de FEIN-kernboormachines leveren de beste boorresultaten in de kortste tijd. Deze compacte, krachtige en universele kernboormachines reduceren uw inspanningen tot een minimum!
Samen met de gekozen gevelsteen en voegafwerking speelt het metselverband een bepalende rol in het totaaluitzicht van een gevel. Naast de vier meest courante - halfsteensverband, Vlaams verband, kruisverband en staand verband - zijn er ook nog heel wat andere verbanden mogelijk.
Begin vorige maand stelde De Ceuster NV bouwkranen uit Lommel een nieuw bouwkraanmodel voor in het gamma van de snelmontages: de DB33.
Vroeger werden baksteenstrips voornamelijk binnen ingezet als een interieurelement. De laatste jaren is het toepassingsgebied echter fel uitgebreid en worden baksteenstrips gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie.
CBS Beton uit Wielsbeke heeft een nieuwe oplossing uitgewerkt voor grote keerwanden. Het systeem is gebaseerd op de beproefde ReCon Walls prefabblokken en werd ontwikkeld door het CBS ReCon Walls team.
STRUXURA uit Poperinge, de enige onafhankelijke fabrikant van prefabwanden, wil het de aannemer zo comfortabel mogelijk maken. Het plaatsen van de STRUXURA-wanden gaat snel en dat met weinig mensen. Zo realiseer je niet alleen meer projecten, maar wordt ook de personeelskost geoptimaliseerd.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
In 2020 heeft Vlaanderen 1% meer vergunningen uitgereikt voor de bouw van nieuwe woningen dan het jaar ervoor. De grootste stijging is echter voor vergunningen voor renovaties: +9%.
Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van construction equipment in heel België. Vanuit deze vestiging zullen alle merken ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.