Online magazines

08 juli 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Hoe blootstelling aan kwartsstof vermijden?
Kwarts is een van de meest voorkomende stoffen in bouwmaterialen, maar het bewerken ervan brengt heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Er moeten dan ook preventiemaatregelen worden genomen om de blootstelling aan die stof zo veel mogelijk te vermijden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Kwarts is een van de meest voorkomende stoffen in bouwmaterialen, maar het bewerken ervan brengt heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Er moeten dan ook preventiemaatregelen worden genomen om blootstelling zo veel mogelijk te vermijden.
Wat als u voortaan geen water, noch elektriciteit moest gebruiken om een mortel te mengen en daarbij met dezelfde lijm allerhande soorten steen en hout kon verlijmen? De multifunctionele illbruck-lijm biedt het perfecte alternatief op...
Voor werken op grote hoogte is een ladder allerminst de ideale werkpost. Soms is het echter het enige arbeidsmiddel dat kan worden gebruikt. Gelukkig bestaan er verschillende manieren waarop werkzaamheden op een ladder veiliger kunnen verlopen.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer...
De Algemene Vergadering van Bouwunie heeft Koen Kempeneers (51) aangeduid als nieuwe voorzitter. Hij volgt Filip Verkest op die sinds 2012 aan het roer van Bouwunie stond en daarmee zijn wettelijk toegelaten termijn als voorzitter heeft uitgedaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.