Online magazines

30 september 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Onderken de beschermende functie van onderdaken niet!
Een correcte plaatsing van onderdakfolies garandeert een perfecte bescherming van de dakisolatie en de onderliggende dakconstructie. Zowel wind en regen als poedersneeuw kunnen anders voor warmteverliezen zorgen of maken dat de theoretisch berekende isolatiewaardes niet gehaald worden.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Een correcte plaatsing van onderdakfolies garandeert een perfecte bescherming van de dakisolatie en de onderliggende dakconstructie. Zowel wind en regen als poedersneeuw kunnen anders voor warmteverliezen zorgen...
Milwaukee® Tool kondigt met trots het MX FUEL™ Equipment System aan. Dit baanbrekende draadloze systeem zorgt voor een revolutie in de markt voor lichtere constructiemachines door het leveren van de door de sector geëiste prestaties, looptijd en duurzaamheid.
Een typische opbouw van een vloer met vloerverwarming bestaat uit een draagvloer, een vloer waarin de leidingen gelegd worden en eventueel een membraan dat het opstijgend vocht tegenhoudt. Daarna volgen de...
Met de nieuwe I.D.A. (Binnendeuren Aluminium), biedt WAKO u de ideale oplossing om uw binnenruimte te optimaliseren door een glazen deur te installeren die glas combineert met een staallook. I.D.A. by WAKO is de esthetiek van traditionele deuren met glas / staal-look met alle voordelen...
Matexpo en Infratech hebben de handen in elkaar geslagen. Beide vakbeurzen waren al toonaangevend in hun eigen land en willen hun expertise nu bundelen om twee dagen lang het beste van beide werelden in één beurs te brengen: Techni-Mat.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
De KMO-Barometer van Unizo toont voor het derde kwartaal opnieuw een verbetering van het ondernemersvertrouwen ten opzichte van de voorgaande twee kwartalen. Maar de somberheid blijft overheersen...
Thomas Scorier is verkozen tot nieuwe voorzitter van de Confederatie Bouw. Hij volgt daarmee Paul Depreter op, die dat mandaat sinds 2017 bekleedde.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's.
In dit webinar toont Sven Eeckhout de mogelijke wegen van brandvoortplanting langs de gevel. Hij focust daarbij op de nieuwigheden in de regelgeving, die naar verwachting begin 2021 zullen gepubliceerd worden en belicht daarbij...
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.