Online magazines

08 oktober 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Voor iedere uitstraling een type gevelbekleding
Gevelbekleding als alternatief voor de klassieke gevoegde buitenmuur verleent een gebouw een vriendelijke, authentieke uitstraling. De charme van materialen als hout, natuursteen of metaal geeft een gebouw vaak een specifieke identiteit mee.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Gevelbekleding als alternatief voor de klassieke gevoegde buitenmuur verleent een gebouw een vriendelijke, authentieke uitstraling. De charme van materialen als hout, natuursteen of metaal geeft een gebouw vaak een specifieke identiteit mee.
ETC stelt zijn nieuwste innovaties voor. De specialist in kranen heeft twee nieuwe kranen in aluminium op vrachtwagen in het assortiment, die opvallen door hun veelzijdigheid en comfort.
Schroeven of verlijmen? In de discussie over wat nu precies de beste methode is voor de bevestiging van gevelpanelen, is het laatste woord nog niet geschreven. Beide hebben voor- en nadelen en de keuze hangt vast aan een heleboel andere factoren.
Waarom zou men plamuren verspuiten? Om economische redenen uiteraard. Het mechanisch aanbrengen van spuitpleisters kent een enorme groei bij nieuwe overtuigde gebruikers. Dat komt onder andere omdat het rendement veel hoger ligt.
Het zal je maar overkomen: je voert graafwerken uit en raakt een gasleiding. Je wist wel dat je een KLIP-aanvraag had moeten doen, maar je deed het niet. Of misschien wist je het niet, en negeerde je onbewust de verplichte voorzorgsmaatregelen.
Buitenisolatie is ongetwijfeld de meest efficiënte vorm van isolatie. JACKON Insulation past dit principe toe in de praktijk dankzij zijn bouwproces JACKODUR® Atlas. Deze methode laat het toe bodemplaten van alle soorten bouwprojecten in...
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
In dit webinar reikt Koen Michielsen de ontwerper de juiste informatie aan om een correct (voor)ontwerp uit te werken op vlak van brandveilige staalstructuren.
Op 24 september ondertekenden verschillende partners uit de bouwsector de allereerste sectoroverschrijdende ethische code in Vlaanderen: ‘Bouwen aan Ethiek’.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.