Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
6 misverstanden over BIM
Te duur. Te complex. Enkel voor architecten. De argumenten tegen BIM, zeker vanwege uitvoerders en kmo’s, zijn gekend. De vraag is of deze terughoudendheid ook terecht is, en of kleinere bouwbedrijven zichzelf zo uiteindelijk niet buitenspel zetten.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Te duur. Te complex. Enkel voor architecten. De argumenten tegen BIM, zeker vanwege uitvoerders en kmo’s, zijn gekend. De vraag is of deze terughoudendheid ook terecht is, en of kleinere bouwbedrijven zichzelf zo uiteindelijk niet buitenspel zetten.
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Er heerst in de bouwsector nog veel onduidelijkheid over veiligheidscoördinatie. Wanneer is de wetgeving van toepassing, wie moet nu juist de veiligheidscoördinator aanduiden en welke verantwoordelijkheden heeft de aannemer?
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Nieuw programma opleidingen en seminaries duurzame gebouwen voor professionals actief in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De Zuiderhelling aan het Antwerpse Steenplein is van een vernieuwd en waterdicht dek voorzien. De werken maken deel uit van de herontwikkeling van het Steenplein en het innoveren van de kaailijn. De oplevering van de werken is voorzien voor eind 2020.
Aluminium is een dankbaar product om mee te werken als schrijnwerker, dit zowel voor de opbouw van gevels, daken of minimalistische raamsystemen. Verneem hier welke inzending een Schrijnwerk Award in de wacht sleept.
Benieuwd welk houtbouwproject er in geslaagd is om de jury van de Schrijnwerk Awards te overtuigen? Het winnend project is zeker geen alledaagse realisatie. Bekijk de video en verneem alles over dit pareltje!
In de categorie Schrijn- en timmerwerk maakten deze editie 9 projecten een kans op een Schrijnwerk Award. Ontdek hier de winnaar, en voor welke uitdagingen ze stonden in ontwerp en realisatie!
Elk jaar zetten we met de Schrijnwerk Awards de toekomstige schrijnwerker in de kijker. Alle leerlingen verdienen een prijs voor hun inzet, maar slechts één gaat aan de haal met de Schrijnwerk Award.
In december wordt de laatste hand gelegd aan de totale heropbouw van enkele verloren gegane herenhuizen op het Sint-Annaplein in het stadscentrum van Gent. Bouwbedrijf Juri sloeg hiervoor de handen in elkaar met de dienst Onroerend Erfgoed.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.