Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Ontdek De 5 best gelezen artikels van 2020
In dit eerste online magazine van 2021 schotelen we u graag de vijf populairste artikels van vorig jaar voor. We wensen u alvast een veilig, gezond, inspirerend én succesvol 2021 toe!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De plaatsing van keramische buitentegels moet uiteraard op een correcte manier gebeuren. Zo moet de ondergrond stabiel genoeg zijn en moet tussen de tegels een voegbreedte van minimum 4 of 5 mm worden aangehouden.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Geventileerde gevels zijn in opmars in België sinds de verstrenging van de EPB-regelgeving en isolatienormen. Cruciaal voor dit gevelconcept is de luchtspouw en een opening zowel onder- als bovenaan. Die garanderen ...
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Heel wat van ongetwijfeld ook uw klanten kiezen ervoor om hun terras of oprit te laten aanleggen met natuursteentegels. Om schade aan het tegelwerk te voorkomen, zoals vlek- en scheurvorming, moet de plaatsing volgens de regels van de kunst verlopen.
Aantal ongevallen met bouwkranen verdubbeld, blokletterde een Nederlandse krant onlangs. Helaas is de situatie in ons land wellicht weinig rooskleuriger, alhoewel het moeilijk is dit met cijfermateriaal te staven. De oorzaak ligt in het leeuwendeel van de gevallen niet bij de technologie.
Of u nu een ‘believer’ of ‘non-believer’ bent in de klimaatdiscussie, dat verandert weinig tot niets aan de overduidelijke evolutie van de maatschappij. Het ecobewustzijn zien we ook in onze sector sterker weerspiegeld, bijvoorbeeld in de ...
De bouw is stilaan aan het vervrouwelijken. Tussen 2014 en 2019 nam het aantal vrouwelijke werknemers in de sector met 16,5% toe, terwijl het totaal aantal werknemers in de bouw er tijdens diezelfde periode slechts met 0,4% op vooruitging.
Geconfronteerd met de vele onzekerheden in verband met de COVID-19-pandemie, die waarschijnlijk in de eerste helft van 2021 zal voortduren, hebben de organisatoren van INTERMAT besloten om de vakbeurs die van 19 tot 24 april 2021 in Parijs zou worden gehouden, te annuleren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.