Online magazines

10 maart 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Hoe vlekken op gevelplinten in natuursteen verwijderen?
In dit online magazine wordt het ontstaan van vlekken in met lijmmorteldotten geplaatste gevelplinten uit natuursteen beschreven en wordt nagegaan wat de oorzaken hiervan zijn. Er worden ook enkele herstellingstechnieken en preventieadviezen voorgesteld.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
In dit artikel wordt het ontstaan van vlekken in met lijmmorteldotten geplaatste gevelplinten uit natuursteen beschreven en wordt nagegaan wat de oorzaken hiervan zijn. Er worden ook enkele herstellingstechnieken en preventieadviezen voorgesteld.
Met de steeds strengere energienormen in de bouw is buitengevelisolatie een bepalende factor om de energie-eisen te halen. Isolatiepluggen vangen de trekkracht op die de wind heeft op de gevelbekleding. Met dit in gedachten heeft pgb-Europe zijn isolatiebevestigingen ontwikkeld.
Voor de afwerking van onder andere dagkanten aan ramen wordt steeds vaker gegrepen naar prefab elementen uit gipskarton. De oplossing op maat biedt de vakman namelijk heel wat tijdbesparing, wat in tijden van efficiƫntie onontbeerlijk is.
Meerdere rollend materieel kavels te Putten, Nederland w.o. 2013 Mercedes-benz Sprinter VIP bus / kampeerwagen, 2018 Kuiphuis K15 BE oplegger / oprijaanhangwagen en de 2014 Iveco 40c17 10 ton BE trekker / bedrijfswagen.
2021 zou een herstel van 5% moeten brengen voor de economische activiteiten in de bouw, aldus de conjunctuuranalyse van de Confederatie Bouw. Hoopgevende cijfers na de terugval van 2020. "Voorwaarde is wel dat grote projecten uitgevoerd worden."
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
De combinatie van strengere regels voor renovatie en het btw-tarief van 6% voor nieuwbouw op afbraakgronden geeft nieuwbouw een extra impuls.
De restauratie van de gevel van de Sint-Katelijnekerk die uitkijkt op de Vismarkt schiet uit de startblokken. Zowel het metselwerk, het schrijnwerk, de glas-in-loodramen als de omheining worden aangepakt.
De Vlaamse tuinbezitter vindt zijn tuin belangrijk en is er matig tevreden over. Dat geeft opportuniteiten voor de tuinaannemer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.