Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Hoe Opstijgend vocht en andere vochtproblemen oplossen?
Veel vochtproblemen kunnen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Enkele organisatorische, chemische of technische ingrepen kunnen volstaan. Op voorwaarde tenminste dat het probleem correct geïdentificeerd wordt.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Veel vochtproblemen kunnen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Enkele organisatorische, chemische of technische ingrepen kunnen volstaan. Op voorwaarde tenminste dat het probleem correct geïdentificeerd wordt.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Het zondigen tegen de basisprincipes van het hydrofoberen kan pijnlijk uitpakken. Hydrofoberen is in wezen geen complexe materie en vergt evenmin speciale gereedschappen, maar verlangt van de uitvoerder wel dat hij de nodige overwegingen maakt.
Door de onstabiele grondstoffenmarkt lopen leveringen vertraging op en worden sommige bouwmaterialen aanzienlijk duurder. Tijdig bestellen is de boodschap.
Julien Vanhollebeke, oprichter en CEO van groothandel in natuursteen Stone Consulting, is op 66-jarige leeftijd na een moedig gedragen ziekte overleden.
Dat flexibiliteit en snelheid in de verhuursector van cruciaal belang is, heeft de zaakvoerder van Huurland op vrijdag 5 maart bewezen toen hij eigenhandig een gesloten machine ging terughalen uit Polen.
Er is dringend nood aan bijkomende opvang, gebruik en infiltratie van hemelwater. Daarom vindt Vlario dat burgers en bedrijven die daarvoor inspanningen doen, daarvoor een financieel voordeel moeten kunnen krijgen.
Na 9 jaar intensief ontwikkelen komt de bouw van MG Park De Hulst in Willebroek in de laatste rechte lijn. Met haar 500.000 vierkante meter gaat het om het grootste bedrijvenpark van Vlaanderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.