Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Welke stappen zetten bij bronbemaling?
Bemaling is soms noodzakelijk om verschillende redenen. Bij het leggen van leidingen of het bouwen van kelders en ondergrondse garages dient het waterpeil in de bodem van de bouwput bv. zo verlaagd te worden dat het mogelijk is om droog te werken. Daarnaast gebeurt bemaling ook om verontreinigd grondwater te saneren. Maar welke stappen dient men hierbij te zetten?

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Bemaling is soms noodzakelijk om verschillende redenen. Bijvoorbeeld, bij het leggen van leidingen of bouwen van kelders en ondergrondse garages dient het waterpeil in de bodem van de bouwput verlaagd te worden om droog te kunnen werken.
Als vakman gaat u steeds op zoek naar kwalitatieve en ergonomische producten die resulteren in extra rendement en tijdswinst. Om die producten aan te kopen, kan u al sinds 1986 terecht bij Salco uit Malle, dat enkel kwalitatieve en hoogstaande merken verdeelt.
VMM voorziet op haar site richtlijnen en berekeningsmethodes om de grootte en impact van een bemaling te bepalen. Die richtlijnen zijn een leidraad bij het opstellen van bemalingsnota's in de aanvraag voor een omgevingsvergunning.
Nauwkeuriger, rendabeler en sneller dan ooit: de FEIN-kernboormachines leveren de beste boorresultaten in de kortste tijd. Deze compacte, krachtige en universele kernboormachines reduceren uw inspanningen tot een minimum!
Ontdek welke nieuwe jobs er in een circulaire bouwsector gecreëerd worden en hoe materiaalpaspoorten kunnen bijdragen aan meer circulair bouwen. Door uw mening over circulair bouwen te delen, maakt u bovendien kans op...
Intussen ligt de beurzensector al meer dan een jaar zo goed als volledig stil. Ook dit voorjaar blijft de beurskalender akelig leeg. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Het team van MATEXPO bijt maar al te graag de spits af van een spetterend najaar!
Vlaams viceminister-president Hilde Crevits heeft het unieke Vehicle-to-Gridlaadplein onthuld voor het energieneutrale Sweco-kantoor in Zelzate. Door deze innovatie kan een systeem met een batterij voor de stroomvoorziening van gebouwen instaan.
Na grondige renovatiewerken heeft The British School of Amsterdam opnieuw zijn deuren geopend. Na grondige verbouwingen, onder leiding van Atelier Pro architecten, biedt de school nu de allernieuwste faciliteiten zonder het gevoel...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.