Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Stockeren kost geld, slecht stockeren nog veel meer
Vruchteloos zoeken naar die ene balk, die u nochtans zéker op stock hebt liggen. Telkens weer dezelfde gereedschappen aankopen omdat ze geregeld verdwijnen. Beloftes aan een klant moeten intrekken omdat een onderdeel plots uit stock blijkt te zijn. Het zijn ongetwijfeld herkenbare situaties. Een vlot stockbeheer kan dat verhelpen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Een vaak gemaakte fout is om het magazijn als een aparte entiteit te bekijken. Acties worden dan met de beste bedoelingen ondernomen om de logistieke processen van de eigen afdeling te optimaliseren maar men vergeet het gehele plaatje te bekijken. En dat kan geld kosten.
De Makita XGT®-accu's bieden maximale kracht zonder snoer. Met een piekspanning van 40 V is er nu een accuplatform voor heavy duty klussen. De machines bieden meer kracht, duurzaamheid en een snellere oplaadtijd.
Gelukkig zijn er vandaag diverse oplossingen om een vlot magazijnbeheer te garanderen. We beginnen met de oplossingen om uw latten, balken en panelen veilig en efficiënt weg te bergen.
Een aanbod op maat kan perfect samengaan met de voordelen van een robuuste centrale, bewijst Van Wiemeersch. De vakhandel speelt al jarenlang in op de specifieke vragen van zijn klanten, dankzij de steun van Meno Group.
In dit artikel bespreken we oplossingen voor het bergen van gereedschappen en kleine tot middelgrote goederen. We bespreken daarenboven verticale liftsystemen en gereedschapspanelen.
Nagenoeg alle bouwbedrijven hebben op dit moment te kampen met laattijdige leveringen en bevoorradingsproblemen, zo blijkt uit een enquête van de Confederatie Bouw. Daardoor gaan ook de prijzen van bouwmaterialen de hoogte in.
Vanaf donderdag 1 juli 2021 gelden in Vlaanderen en Brussel nieuwe tarieven voor de kilometerheffing. Het gaat om een indexaanpassing. De tarieven zijn van toepassing op alle Belgische en buitenlandse vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa...
Wat men al langer hoopte en vermoedde, werd inmiddels door het Overlegcomité bevestigd: er is officieel groen licht om vanaf 30 juli beurzen te organiseren. Concreet betekent dit dat MATEXPO gewoon kan doorgaan, van 8 tot en met 12 september!
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.