Online magazines

21 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Weet waaraan je begint bij bronbemaling

120pxTijdens bouwwerken wordt er regelmatig droogzuiging of bronbemaling toegepast. Dit betekent dat grondwater wordt opgepompt om het grondwaterniveau te verlagen. Vrij ingrijpende werken, waarvoor een aannemer uiteraard niet over een nacht ijs mag gaan.

Veiligheidsrisico's bij het werken aan riolering zijn gekend, maar minder gekend zijn de gevaren die schuilen in 'besloten ruimtes' die ook voorkomen in werfsituaties. De Vlario-werkgroep Veiligheid stelde een handige checklist op om de gevaren beter te kunnen inschatten.

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod. Wel is het aanbod van de op één model gebaseerde modulaire versies hier minder dan wat we in de zwaarste klasse zien.

Op zoek naar gratis tickets voor Matexpo? Lees dan snel verder!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

WEET WAARAAN JE BEGINT BIJ BRONBEMALING

Tijdens bouwwerken wordt er regelmatig droogzuiging of bronbemaling toegepast. Dit betekent dat grondwater wordt opgepompt om het grondwaterniveau te verlagen. Vrij ingrijpende werken, waarvoor een aannemer uiteraard niet over een nacht ijs mag gaan.
Volledig artikel lezen

BESLOTEN RUIMTES, OVERAL EN NERGENS!

Veiligheidsrisico's bij het werken aan riolering zijn gekend, maar minder gekend zijn de gevaren die schuilen in 'besloten ruimtes' die ook voorkomen in werfsituaties.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen - of datgene wat nog vaak het kleine-grote busje wordt genoemd - raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, en dankzij Aannemer GRATIS te bezoeken! Ontdek snel hoe...
Volledig artikel lezen

DIT ZIJN DE LAUREATEN VAN DE MATEXPO AWARDS

Op dinsdagavond 10 september worden, voor de zevende editie op rij, de winnaars van de Matexpo Awards bekendgemaakt tijdens de officiële openingsceremonie. Er werden 30 dossiers ingediend voor de Innovation Award, 20 voor de Green Award en 15 voor de nieuwe Safety Award.
Volledig artikel lezen

BETONWANDEN OP MAAT VAN UW WENSEN

160pxDoor de opsplitsing van LG-Products zijn twee bedrijven ontstaan: LG-Beton en Meco Metal, twee zelfstandige bedrijven die onderdeel zijn van de Altez Construction Group. LG-Beton specialiseert zich in prefab betonnen wandelementen, die worden geproduceerd met een uniek principe waardoor zogenaamde koudebruggen worden vermeden.
Lees meer

STERK STAAN OP DE MARKT VAN MORGEN!

Ontdek hier het nieuwe programma opleidingen en seminaries duurzame gebouwen voor bouwprofessionals (architecten, studiebureaus, ingenieurs, professionele bouwheren, promotoren, beheerders van gebouwen, syndici, aannemers,…) actief in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Lees meer

LAAT AFVALOLIE OPHALEN DOOR EEN ERKEND INZAMELAAR

160pxAfgedankte autobatterijen, banden waarvan het profiel is weggesleten, tal van vloeistoffen,... Voor elk van deze afvalstoffen geldt een specifieke regelgeving. Hoewel enkel olieproducenten en invoerders onder de aanvaardingsplicht voor olie vallen, kan de correcte omgang met afvalolie ook u geld opleveren.
Volledig artikel lezen

STEEDS MEER VROUWELIJKE WERKNEMERS IN DE BOUW

Tussen 2013 en 2018 nam het aantal vrouwelijke werknemers in de bouw met 10,2% toe, terwijl het totaal aantal werknemers in de sector tijdens diezelfde periode met 6% afnam.
Lees meer

HOE PLANNEN UW COLLEGA'S TEAMBUILDINGACTIVITEITEN?

Naar aanleiding van de Outdoor & Activities Guide wilden wij nagaan hoe teambuildingactiviteiten ingepland worden. Gedurende januari en februari gaven 105 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Weet waaraan je begint bij bronbemaling

Hoe de juiste lichte bestelwagen kiezen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.