Online magazines

18 oktober 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Met deze regels in acht voorkomt u beknelling door hoogwerkers

120pxMet een hoogwerker kan de operator snel en op de veiligste manier aan hoogtes die hij met een simpele ladder onmogelijk kan bereiken. Veilig wordt het echter pas mits de juiste planning, voorbereiding en kennis. Wie daar dus geen rekening mee houdt, vergroot het risico op omkantelen, vallen, elektrocutie, katapulteffect en beknelling met soms fatale gevolgen.

Schroeven of verlijmen? In de discussie over wat nu precies de beste methode is voor de bevestiging van gevelpanelen, is het laatste woord nog niet geschreven. Schroeven geeft de bouwheer en de aannemer meer gemoedsrust: de kans dat een paneel naar beneden valt, is immers vrij klein. Verlijmen is dan weer esthetisch veel mooier.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Toekomstige bouwvolumes op de belangrijkste Europese markten

Digitale doorbraak in Vlaamse bouw

Innovatie, co-creatie en duurzaamheid sleutels tot succes

Limburgse wervingskantoren brengen jobs aan huis

Geslaagde renovatie van het Sociaal Huis in Oudenaarde

Meer nieuws

MET DEZE REGELS IN ACHT VOORKOMT U BEKNELLING DOOR HOOGWERKERS

Alles moet tegenwoordig sneller en efficiënter, zo ook in de bouw. Daarom is de hoogwerker in al haar vormen vandaag een onmisbaar hulpmiddel geworden op de werf.
Volledig artikel lezen

ENKELE TIPS EN AANDACHTSPUNTEN VOOR HET VERLIJMEN VAN GEVELPLATEN

Schroeven of verlijmen? In de discussie over wat nu precies de beste methode is voor de bevestiging van gevelpanelen, is het laatste woord nog niet geschreven. Schroeven geeft de bouwheer en de aannemer meer gemoedsrust: de kans dat een paneel naar beneden valt, is immers vrij klein.
Volledig artikel lezen

UW MACHINEPARK SNEL UITBREIDEN OF UW OUDE MACHINES VERZILVEREN VIA ONLINE VEILING

160pxOnline veilen van machines is sterk in opmars en dat hoeft niet te verbazen. Het is dé ideale manier om snel en betrouwbaar machines aan te kopen of te verkopen.
Volledig artikel lezen

AFVALOLIE LATEN OPHALEN DOOR ERKEND INZAMELAAR LOONT

160pxGebruikte olie die bij het onderhoud van bouwmachines wordt afgelaten, laat je als aannemer het best ophalen door een door Valorlub gehomologeerde inzamelaar. Zo bewijs je niet enkel het milieu een dienst, je kan er ook een forfaitaire vergoeding door bekomen.
Volledig artikel lezen

GREEN SOLUTIONS AWARDS 2019: WIE ZIJN DE BELGISCHE WINNAARS?

Op 4 oktober 2019 maakten Construction21 en CAP Construction de Belgische winnaars bekend van de Green Solutions Awards 2019. De negen winnende projecten gaan nu de strijd aan met de winnaars uit andere landen (Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Duitsland, Duitsland, Marokko en China), die ook in de running zijn voor de internationale finale.
Lees meer

KAMP C DAAGT BEDRIJFSWERELD UIT OM 3D-PRINTEN IN DE BOUW TE INTEGREREN

Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie, zette onlangs zijn deuren open voor de bedrijfswereld om de mogelijkheden van 3D-printing in de bouw te ontdekken.
Lees meer

OPZ GEEL BOUWT CIRCULAIR MÉT SOCIALE TEWERKSTELLING

In het Openbaar Psychiatrisch Ziekenhuis Geel werd onlangs de bouw van de buitengevels van 5 villa's van het nieuwe Psychiatrisch Verzorgingstehuis Salto voorgesteld.
Lees meer

FIER BOUWEN-AWARD UITGEREIKT

Tijdens de officiële opening van bouw- en inspiratiesalon bis op zaterdag 5 oktober werd opnieuw de Fier Bouwen-award uitgereikt door de Vereniging van Algemene Aannemers Oost-Vlaanderen en de Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen.
Lees meer

NIEUW BOUWSYSTEEM MET HOUTEN BLOKKEN

Met Blokiwood lanceert Tymber Buildings een nieuwe manier van bouwen in België en Nederland. Met behulp van geprefabriceerde houten muur- en dakelementen kunnen woningen, bedrijfsgebouwen en uitbreidingen eenvoudig maar vooral ook snel worden gerealiseerd.
Lees meer

VIDEO: TIMELAPSE TOONT BOUW VAN CONTAINERTERMINAL IN MAROKKO

 VIDEOWillemen Groep leverde in de haven van Tanger in Marokko een gloednieuwe containerterminal op voor APM Terminals. De timelapsevideo laat in versneld tempo zien hoe de bouw is verlopen.
Video

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Met deze regels voorkomt u beknelling door hoogwerkers

Tips en aandachtspunten voor het verlijmen van gevelplaten

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.