Online magazines

15 januari 2020


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Efficiëntie is ordewoord bij de moderne bouwlift

120pxVoor boeiende trends moet u vandaag bij de bouwliften zijn. Modulaire liften, maatwerk, combiliften en innovatie in sturingen maken van dit toestel steeds meer het kloppende hart van de bouwwerf. Hoog tijd voor een overzicht van deze trends!

Wie efficiënt en slimmer wil werken, doet er goed aan om de LEAN-principes toe te passen. Klantwaarde vooropstellen, elimineren van verspillingen, continu de processen verbeteren én een grote betrokkenheid van de werknemers staan in deze managementfilosofie centraal. Ook voor de bouwwereld heeft LEAN heel wat voordelen in petto!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

EFFICIËNTIE IS ORDEWOORD BIJ DE MODERNE BOUWLIFT

Voor boeiende trends moet u vandaag bij de bouwliften zijn. Modulaire liften, maatwerk, combiliften en innovatie in sturingen maken van dit toestel steeds meer het kloppende hart van de bouwwerf.
Volledig artikel lezen

WERK SLIMMER ÉN EFFICIËNTER MET LEAN

Wie efficiënt en slimmer wil werken, doet er goed aan om de LEAN-principes toe te passen. Klantwaarde vooropstellen, elimineren van verspillingen, continu de processen verbeteren én een grote betrokkenheid van de werknemers staan in deze managementfilosofie centraal.
Volledig artikel lezen

5 REDENEN OM IN ZEE TE GAAN MET EEN EVENEMENTENBUREAU

Zelf doen of uitbesteden? Dat is de hamvraag die heel veel bedrijven zich stellen als ze beslissen hun boodschap via een evenement te communiceren. Welke meerwaarde bieden eventbureaus tegenover een doe-het-zelfaanpak?
Volledig artikel lezen

RESULTATEN FOCUS CONJUNCTUUR VAN HET VBO EERDER ONGUNSTIG

Twee keer per jaar bevraagt het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) zijn sectorfederaties om een balans te maken van de economische situatie en van de vooruitzichten voor het komende halfjaar. De resultaten van het gevoerde onderzoek zijn eerder ongunstig.
Lees meer

APPETIJT VOOR ONDERNEMERSCHAP GROEIT GESTAAG

Het aantal kmo's in België (van eenmanszaken tot bedrijven met 49 werknemers) is in 2018 andermaal naar een recordhoogte gestegen. Ze zijn nu in totaal met 1.166.233, een netto toename met 2,7% of 30.543 extra kmo's ten opzichte van 2017.
Lees meer

AANTAL VLAAMSE STARTERS GESTEGEN IN 2019

In 2019 werden er 63.298 nieuwe eenmanszaken en vennootschappen opgericht in het Vlaams gewest. Ten opzichte van 2018, toen er 58.229 nieuwe bedrijfscreaties werden opgetekend, neemt het aantal starters toe met 8,7%.
Lees meer

AANNEMERS VERMIJDEN STEDEN MET LAGE-EMISSIEZONES

Uit een enquête van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) blijkt dat 23% van de aannemers werken in een lage-emissiezone (LEZ ) vermijden, zelfs als zij daardoor omzet mislopen.
Lees meer

VLAMING TEVREDEN OVER GEPLAATSTE SPOUWMUURISOLATIE

Miljoenen woningen in Vlaanderen hebben nood aan een renovatie, en daarbij maakt spouwmuurisolatie een groot verschil. Van in het begin heeft de Vlaamse overheid de toekenning van een premie gekoppeld aan een kwaliteitskader.
Lees meer

LEERLINGEN VTI DEINZE WERKEN MEE AAN BOUWPROJECT

Bouwonderneming Vandenbussche bouwt samen met studenten van het 6e jaar bso richting Ruwbouw van het VTI in Deinze aan Residentie Nathalie op de Markt in Deinze.
Lees meer

'DE WARMSTE AANNEMER' BRENGT 6.750 EURO OP

De actie 'De Warmste Aannemer', die Bouwunie organiseerde in het kader van De Warmste Week, heeft 6.750 euro opgebracht. Dat maakte de beroepsvereniging bekend op de Warmathon in Brussel.
Lees meer

10 ESSENTIËLE KENMERKEN VOOR KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Een uitgekiende werkplek zorgt voor meer werkcomfort, een betere productiviteit en ook voor een dalend verzuim. Nieuwe technologieën en concepten bieden heel wat kansen voor een kantoor met een hoger rendement.
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Efficiëntie is ordewoord bij de moderne bouwlift

Werk slimmer én efficiënter met LEAN

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.