Online magazines

25 maart 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Bouwgrond wordt steeds schaarser, maar er is dikwijls nood om bestaande woningen of bedrijfsgebouwen uit te breiden. Door op te toppen en in de hoogte te werken, kan alle beschikbare ruimte ten volle benut worden.
Grote, doorslaggevende vernieuwingen boezemen bij de menigte zowel angst als ontzag in. Maar waarom zou u als aannemer niet gewoon toenadering zoeken tot the big unknown?
Fema, de beroepsvereniging van de bouwhandelaar en Feproma, de beroeps­federatie van de producenten van bouwmaterialen, reikten eind februari opnieuw hun awards uit. Na zeven jaar afwezigheid streek het event neer in...
Met de snelle levering uit voorraad mag Gebr. Bodegraven op een groothandel lijken voor verbindingen in de bouw, het is bovenal een gerenommeerd producent. 98% van wat in het magazijn klaar ligt, wordt in eigen huis gefabriceerd.
Wist u dat asbest, na arbeidsongevallen, nog steeds de belangrijkste arbeids­gebonden doodsoorzaak is onder werknemers? In augustus 2018 lanceer­den Constructiv en Fedris een sensibiliseringscampagne.
Er wordt vandaag gepleit voor een algemene btw-verlaging op afbraak en wederopbouw om het Belgische gebouwenbestand te verduurzamen. Deze denkwijze geldt enkel als men rekening houdt met het energieverbruik tijdens...
De Belgische bouwsector trekt te weinig personeel aan. Functies zoals ploegbaas, werfleider, calculator bouw en stabiliteitsingenieur werden door VDAB opgenomen in de lijst van knelpuntberoepen 2020.
Vanwege de toenemende verspreiding van het coronavirus (Covid-19) worden in België beurzen en evenementen uitgesteld. Daarom heeft de organisatie van Techni-Mat besloten om de vakbeurs te verplaatsen naar 7 en 8 oktober.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.