Online magazines

08 april 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Afgezien van de nieuwe isolatiematerialen blijven ook de traditionelere types zoals EPS en XPS in trek. In sommige gevallen is dat terecht; in andere zijn er ondertussen betere opties.
Onlangs organiseerde zustervakblad InfraStructure een rondetafelgesprek met enkele belangrijke spelers uit ons land op het vlak van infrastructuurwerken. De specifieke invalshoek was de steeds verder doorgedreven digitalisering...
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Toupret was de eerste fabrikant die buitengevelplamuren op de markt bracht. Alles begon met een man en een innovatie in 1938: Désiré Jardin en de gebruiksklare poederplamuren op de Franse markt.
Door de hinder ten gevolge van het coronavirus en de bijhorende maatregelen is slechts 18% van de bouwondernemingen nog volledig aan de slag. 38% is nog gedeeltelijk actief, 44% is volledig gesloten.
In coronatijden is het essentieel dat de economische activiteit maximaal behouden blijft. Heel wat activiteiten kunnen nog perfect in alle veiligheid plaatsvinden maar vallen deels stil.
Recente bevindingen van een CECE-onderzoek geven een somber beeld van de gevolgen van de COVID-19-uitbraak voor de Europese CE-industrie. De enquête leverde input op van een representatieve groep leiders uit de sector.
2019 bleek een beter jaar te zijn voor de Europese bouwmaterieelsector dan aanvankelijk verwacht. Terwijl CECE een ‘zachte landing’ had voorspeld met een bescheiden daling van de markt in de hele sector, steeg de totale verkoop in Europa in 2019.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.