Online magazines

15 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Veelbelovende line-up voor de Automotive eMotion Summit 2024
Naar aanleiding van haar 125e verjaardag is Febiac, de Belgische en Luxemburgse automobiel- en tweewielerfederatie, volop bezig met de laatste voorbereidingen voor de allereerste Automotive eMotion Summit. Dit gloednieuwe evenement richt zich naar professionals en zal de Belgische automobielsector van 20 tot 22 februari 2024 extra in de schijnwerpers zetten.

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Naar aanleiding van haar 125e verjaardag is Febiac volop bezig met de laatste voorbereidingen voor de Automotive eMotion Summit. Dit gloednieuwe evenement omvat een hoogstaande conferentie en exclusieve tentoonstelling. Ontdek het programma hier.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs.
Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.
Een nieuwe online CO2-comparatietool laat zien dat een thermische auto die rijdt op hernieuwbare brandstof een lagere netto-CO2-impact heeft dan een batterij-elektrische auto. Deze tool houdt rekening met de volledige levenscyclus van een voertuig.
Stellantis N.V. heeft een nieuw BEV-native-platform onthuld waarop nieuwe modellen voor het D- en E-marktsegment gebaseerd zullen zijn. Het gaat om het STLA Large-platform dat in een eerste fase Dodge- en Jeep®-modellen zal funderen.
De nieuwe Ford Mustang heeft een gedigitaliseerde cockpit met dubbel beeldscherm en gaming software. Autoliefhebbers zijn echter vooral geïnteresseerd in de krachtige V8-motor die de iconische Mustang waardig maakt.
Renault belooft dat de nieuwe Master E-Tech tussen twee oplaadbeurten tot 460 (WLTP-)kilometers ver kan. Dat gunstige rijbereik zou te danken zijn aan het 'Aerovan'-ontwerp en een nieuw platform.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.