Online magazines

4 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Presentatie Renault Scenic E-Tech Electric

Een test met de Megane E-Tech Electric ligt nog vers in ons geheugen. Als onvervalste crossover heeft deze dankbaar gebruikgemaakt van het CMF-EV-platform, waarop ook de Nissan Ariya wordt geassembleerd. De hier gepresenteerde Scenic E-Tech Electric – waarmee Renault zijn gamma elektrische voertuigen in het C-segment uitbreidt – wordt gefundeerd door diezelfde, technische CMF-EV-basis.


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Een test met de Megane E-Tech Electric ligt ons nog vers in het geheugen. Als onvervalste crossover maakte die dankbaar gebruik van het CMF-EV-platform. De hier gepresenteerde Scenic E-Tech Electric wordt gefundeerd door diezelfde, technische CMF-EV-basis
De Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en Febiac delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand maart 2024. Hoewel de cijfers anders doen blijken, blijft de markt zijn groeiende trend verderzetten.
De nieuwe Peugeot E-5008 zal het eerste Stellantis-model zijn dat gebruikmaakt van een verlengde versie van het STLA Medium-platform. Met een wielbasis van bijna 3 m en een koetswerklengte van 4,79 m wordt deze SUV het eerste elektrisch gepowerde model in ...
De eigentijds ontworpen Q6 e-tron, de nieuwste elektrische SUV van Audi, is het eerste productiemodel dat gebruik maakt van het in samenwerking met Porsche ontwikkelde PPE-platform (Premium Platform Electric).
Het Europees Parlement heeft groen licht gegeven voor de Euro 7-verordening. Deze wet moet de uitstoot van wegvoertuigen in Europa verminderen. De nieuwe wet bevat niet alleen regels voor de uitlaat­emissies van wegvoertuigen ...
Bijna een vijfde (19,5%) van de elektrische voertuigen die vorig jaar in Europa waren verkocht, was gemaakt in China en dit aantal zal naar verwachting stijgen tot een kwart (25%) in 2024, volgens een nieuwe analyse van Transport & Environment (T&E).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.